Gå till huvudinnehåll

Jönköping Rosenlund

Jönköping Vilan 7 (fd 4)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Jönköping Vilan 7

Adress

Linnégatan 2

Byggnadsår

1952, 2006

Total area

3 099 kvm

Om fastigheten

Vilan 7 är en fastighet belägen i det attraktiva området Rosenlund, med närhet till E4:an. Den har utmärkta bussförbindelser och ligger i närheten av Elmia och Husqvarna Garden, vilket gör den till en idealisk plats för företag och evenemang. Dessutom tar det endast 5 minuter med bil till stadens centrum.

Området

Rosenlund är en stadsdel i Jönköping. Rosenlund ligger öster om stadskärnan och har fått sitt namn efter Rosenlunds herrgård. I Rosenlund finns flera bostadsområden. I den södra delen ligger Rosenlundsskolan och Rosenlunds Vårdcentrum (f d Östra Klinikerna). På Rosenlund finns också ett industriområde. Där finns bland annat Räddningstjänsten, Jönköping Energi och KFUM. På den östra delen av Rosenlund ligger mässområdet Elmia, Husqvarna Garden och Rosenlundsbadet. Norr om Elmia ligger Rosenlundsbankarnas naturreservat. På området finns också Rosenlunds Camping, och en anläggning med flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

Utmärkta vägförbindelser till E4:an och centrum. Flera av lokaltrafikens stamlinjer stannar strax intill fastigheten.

Parkering

Parkering till husets hyresgäster och deras besökare finns i anslutning till fastigheten. Vissa platser är till för besökare till restaurang Bonarelli i grannliggande fastighet, skylt finns som visar vilka platserna är.

Service

Ett flertal lunchrestauranger finns i området.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Ekbergs Fönsterputs & Städ AB - Elmontage - Forsberg & Tibell Kyl AB - Grass Nordiska AB - Iris Hadar AB - Servtech Bilvårdcenter / Johan Litzén - SLA Svensk Logistikanalys AB - Stormtrivs i Jönköping AB

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Jonas Larsson

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR