Gå till huvudinnehåll

Jönköping A6

Jönköping Visionen 3 (Trafikverket Hus D)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Jönköping Visionen 3

Adress

Bataljonsgatan 8

Byggnadsår

2015

Total area

2 472 kvm

Om fastigheten

Fastigheten uppfördes 2015 och inrymmer 2.472 kvm uthyrningsbar yta fördelat på tre våningar.

Området

Asecs-området med sitt centrala läge strax öster om Jönköpings centrum är ett verksamhetsområde med stark exponering mot E4:an. Sedan Asecs Köpcentrum etablerades 1987 har området blivit en stor attraktion och har årligen ca 9.000.000 besökare. Det intilliggande verksamhetsområdet, som omfattar ca 170.000 kvm, lämpar sig väl för kunskapsintensiva företag med behov av centrumnära läge. I direkt anslutning till området ligger även Länssjukhuset Ryhov och A6 Golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är idealiskt belägen med närhet till flera viktiga genomfartsleder, vilket gör den lättillgänglig från olika håll och perfekt för både personbilstrafik och transporter av varor. Genomfartslederna erbjuder smidiga förbindelser till närliggande städer och områden, vilket ökar fastighetens attraktivitet för både affärsverksamheter och boende. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med flera alternativ för kollektivtrafik i närheten av fastigheten. Busshållplatser och hållplats för Krösatåget finns inom några minuters promenadavstånd. Fastigheten ligger utmed E4:an vilket gör den lättillgänglig för den bilburne. De lokala bussförbindelserna är goda och det är gångavstånd till hållplats för Krösatåget.

Parkering

Gott om parkeringsplatser finns för både hyregäster och besökare. För elbilar finns ett flertal laddboxar.

Service

Denna fastighet är strategiskt belägen granne med Asecs köpcentrum där du förutom kläder, inredning och accessoarer etc. även finner större kedjor såsom IKEA; Elgiganten, Jula och Willys. Utöver shoppingmöjligheterna erbjuder Asecs även en mångfald av restauranger och matställen.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Silver
  • Total energianvändning: 81 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,91 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Trafikverket- Visionen 3 trafikverket

Karta

Kontaktperson

Chef Kommersiell Förvaltning Jönköping

Åsa Brantgården

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR