Gå till huvudinnehåll

Jönköping A6

Jönköping Visionen 3 (Hus A)

Kontor

Fastighetsbeteckning

Jönköping Visionen 3

Adress

Bataljonsgatan 12

Byggnadsår

2009

Total area

7 739 kvm

Om fastigheten

Modern och tilltalande kontorsfastighet uppförd 2009. Den uthyrningbara ytan uppgår till 7.725 kvm fördelat på fyra våningsplan.

Området

Asecs-området med sitt centrala läge strax öster om Jönköpings centrum är ett verksamhetsområde med stark exponering mot E4:an. Sedan Asecs Köpcentrum etablerades 1987 har området blivit en stor attraktion och det har årligen ca 11 miljoner besökare. Det intilliggande verksamhetsområdet, som omfattar ca 170.000 kvm, lämpar sig väl för kunskapsintensiva företag med behov av centrumnära läge. I direkt anslutning till området ligger även Länssjukhuset Ryhov och A6 Golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E4:an vilket gör den lättillgänglig för den bilburne. De lokala bussförbindelserna är goda och det är gångavstånd till hållplats för Krösatåget.

Parkering

Gratis parkering för hyresgäster och besökare finns i anslutning till fastigheten. Det finns även 6 styck laddplatser som är kopplade till MER. För besöksplatserna gäller 2 timmars parkering. Övriga parkeringsplatser kräver ett digital p-tillstånd som hanteras av respektive företag. Observera att om man har p-tillstånd kan man inte parkera på besöksplatserna.

Service

I huset finns lunchrestaurangen Kniv & Gaffel som serverar utmärkt husmanskost. På gångavstånd finns ett brett utbud av restauranger, handel och övrig service på Asecs. Fastigheten är även utrustad med Hjärtstartare som är placerad i det gemensamma trapphuset.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Silver
  • Total energianvändning: 62 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,15 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Atea Sverige AB- Visionen 3 - Axfood Snabbgross - BSV Arkitekter & Ingenjörer AB- Visionen 3 - Colosseum Smile AB - Dagab Inköp & Logistik AB- Visionen 3 - Eksjöhus Aktiebolag - Folkuniversitetet - Kapsch Trafficcom AB - Kniv & Gaffel - Nordomatic Aktiebolag

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Josefine Junefelt

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Lediga lokaler i Hus A