Gå till huvudinnehåll

Stockholm Smista

Huddinge Visiret 3 (3A)

Butik

Fastighetsbeteckning

Huddinge Visiret 3

Adress

Smista Allé 38

Byggnadsår

2006

Total area

7 545 kvm

Om fastigheten

Fastigheten är en del av utvecklingen av Smista. Ett område som bland annat blivit ett bilhandelscentrum för premiummärken. Här har Veho Bil valt att etablera sig.

Området

Smista Allé är beläget i direkt anslutning till E4/E20 i södra Stockholm. Området har utvecklats av Castellum och är idag Stockholms mest väletablerade fordonskluster med aktörer såsom Audi, Porsche, Mercedes, BMW, Volkswagen, Lexus, Mini Cooper, Ford och Hedin Bil. Förutom ett unikt skyltläge mot E4/E20 erbjuder Smista också närhet till handelsområdet Kungens Kurva, med flera etablerade varumärken, bland annat IKEA, Heron City, Mio. Allt detta endast 10 minuter från Stockholm.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig hit med bil. E4/E20 ligger precis intill och Smista Allé löper parallellt med motorvägen mellan trafikplatserna Bredäng och Kungens kurva. Flera bussar trafikerar området och tar dig enkelt till de omkringliggande tunnelbanestationerna. Den närmaste är Sätra endast fem minuters promenad bort.

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Veho Bil Sverige AB - Visiret 3A

Karta

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Lucas Sjölund Jurado

Anmäl intresse

Är du intresserad av att sitta i den här fastigheten? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss om det dyker upp någon lämplig lokal.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR