Gå till huvudinnehåll

Stockholm Kista

Torshamnsgatan 27

Kontor Ombyggnation a:place

Yta

392 kvm

Arbetsplatser

25 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

a:place, Kistas första Boutiquekontor

a:place, ett fullservicekoncept redo att fylla dina behov!

På Torshamnsgatan 27 finner du a:place, Kistas första boutiquekontor med service och upplevelser utöver det vanliga för dig och ditt företag.

Vi har laddat bottenvåningen med all tänkbar service, lounge med eldstad, pop-art konst, pokerbord, härlig grönska, café, konferens, gym med PT samt hunddagis.

Vill du hellre hänga utomhus finns vårt orangeri, sköna sittgrupper, en lummig berså eller varför inte träna i utegymmet.

Välkommen på visning så berättar vi mer!

Området

Kista har etablerat sig som ett av Stockholms mest spännande områden. Här hittar du Europas största innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi), rankat som det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. I området görs stora satsningar på infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning. Bredvid denna fastighet hittar ni bland annat Marriot Hotel inom kort, ett lokalt tryckeri, plåtparken, restaurangen det arroganta svinet och massa annat.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnelbanan tar det ca 8 minuter att promenera till T-bana Kista och ca 7 minuter till Pendeltåget Helenelund. Flera busslinjer går genom området och tar dig både till norr och söder över. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten mellan tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

Det spelar ingen roll vem du är, var du kommer ifrån eller vad du gör. Det som betyder något är att du är uppskattad och känner dig välkommen i denna fastighet. Våran servicepartner I know a guy finns här för att erbjuda bästa möjliga service, genom dem kan du som hyresgäst boka hundpassning, biltvätt, catering m.m. Vi finns här för dig. Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Fastigheten

En toppmodern fastighet med hållbarhet och kunden i fokus. Trevlig utemiljö med inglasat mötes/lunch-rum. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Green Building. Parkering erbjuds i garage och utomhus. Hospitality manager finns på plats i entré-lounge och kan hjälpa till med allt ifrån biltvätt till hundpassning.

Fördelar

  • Concierge service
  • Restaurang i huset
  • Gym & PT

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

I Know a guy Kista AB - Infor (Sweden) AB - Quick Office

Hospitality manager Konferensservice Gym Hundpassning T-bana < 500m Garage Elbilsladdning Cykelförråd

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Rolf Marias

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm