Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

August Barks Gata 6 B

Kontor

Yta

380 kvm

Arbetsplatser

15 - 25 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Skyltläge Renoveras Lättillgängligt

Om lokalen

Fin kontorslokal med möjligheter, skyltläge mot 421!

Med ett centralt läge i Högsbo, rakt över gatan från Köpcentrum 421 finns denna fina lokal med en öppen planlösning samt flera små kontorsrum. Rymligt pausrum, ett stort konferensrum samt förråd.

Anpassas efter era behov för att personalen skall trivas och verksamheten blomstra.

Kontakta för mer information och visning!

Planlösning

Möjlighet finns att vara med och påverka utformningen av planlösning så den passar ditt företag på bästa sätt.

Område

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikation

Bra allmänna kommunikationer tex. buss 83, 84 och 751 stannar precis utanför fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten.

Service

All offentlig och kommersiell service med butiker och lunchrestauragner finns inom ett par minuters avstånd.

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Fastighet

Byggnaderna är idag kontorsbyggnader i fyra plan med vissa lagerdelar i bottenplan och består av två huskroppar med kontor samt viss lagerdel.

Energi & hållbarhet
 • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
 • Total energianvändning: 62 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Omnisys Instruments Aktiebolag
 • Phoenix Contact Aktiebolag
 • OEM Automatic Aktiebolag
 • Samhall AB
 • ebm-papst Aktiebolag
 • Dentnet Sweden AB
 • StrongPoint AB
 • Sc1ent Group AB
 • Bulten AB
Buss < 500m Gym < 500m Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg