Gå till huvudinnehåll

Stockholm Bromma/Mariehäll

Gårdsfogdevägen 18 A

Kontor

Yta

320 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Fint kontor med lagerdel

Välkommen till detta mindre kontor!

Här får du som hyresgäst ett ljust och fräscht kontor med fina ytskikt som passar perfekt för det mindre bolaget!

Med närhet till Bromma Blocks, Sundbyberg och Bromma flygplats får ni här ett fint läge med goda kommunikationer och bra shopping.

Planlösningen består av rumsindelade kontor, ett konferensrum och en lagerdel.

Välkommen på visning!

Området

Välkommen till Bromma/Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser och ett område som ständigt utvecklas för att bli en förlängning av innerstaden. Beläget vid Bällstaån och gränsande till Sundbyberg, erbjuder detta område en fascinerande mix av både nya och äldre kontor och butiker. Här möts du av en levande atmosfär där tradition möter modernitet. Utmed den vackra Bällstaån växer nya stadsdelar fram, inklusive det attraktiva bostadsområdet Bromma Sjöstad. Samtidigt pågår spännande utveckling mot Ulvsunda industriområde. Bromma/Mariehäll är inte bara platsen för din framtida arbetsplats, det är också en perfekt knutpunkt för bekvämlighet och nöjen. Inom räckhåll ligger Bromma Blocks, ett imponerande shoppingcenter som inte bara erbjuder en mångfald av butiker utan också ett brett utbud av service. Här finner du allt från shopping och restauranger till andra bekvämligheter. Om du reser mycket är närheten till Bromma Flygplats också en stor fördel. På bara en timmes avstånd har du möjlighet att utforska Visby, Malmö eller varför inte Helsingfors? Sundbybergs centrum, en annan närliggande pärla, erbjuder ytterligare möjligheter till shopping, restauranger och en levande stadskärna. Området genomgår också en transformation mot en modern blandstad, med fokus på att utveckla fler bostäder. Detta skapar en dynamisk och inkluderande miljö där arbete, boende och nöjen samspelar för att skapa en levande gemenskap. Välkommen till Bromma/Mariehäll – där framtid och tradition möts i en pulserande stadsdel!

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Parkando har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Parkando på telefonnummer 08 408 396 38 Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Fastigheten

Fastigheten består av en kontor- och lättproduktionsbyggnad med lagerytor och lastkaj i bottenplan. Från kontoren på planen ovan kan du blicka ut över området som är i stor utveckling i och med att Stockholm växer.

Fördelar

  • Kontor med öppen planlösning
  • Ljust kontor

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 122 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

Assistans Runt Hörnan AB - CA Tegnér AB - ChargeBuddy AB - Civil AB - Delego Scandinavia AB - EMTF Förlag AB - Fibersystem AB - Flexident AB - Italgotti AB - Lekolar AB - saint gobain, saint, gobain - Scancast Holding AB - Stockholm Kommun - Stockholms kommun - Betongblandaren 12 - Svensson, Peter - Teknisk Partner Mälardalen AB - Triggur AB - UVA LIDKÖPING ab - Vitec Nordman AB - Wideberg Invest AB

Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Alan Badareh Marofi

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm