Gå till huvudinnehåll

Stockholm Bromma/Mariehäll

Gårdsfogdevägen 16

Kontor

Yta

180 kvm

Tillträdesdatum

2024-09-01

Modernt och ljust kontor

Modern kontorslokal på en av Mariehälls mest centrala adresser. Här kan ni som företag etablera er i helt nyrenoverade kontorslokaler.

Placeringen är strategisk med närhet till Bromma Blocks, vilket gör det enkelt att kombinera arbete med shopping och andra bekvämligheter.

Denna lokal är särskilt lämplig för det mindre företaget som söker en funktionell och trevlig arbetsplats.

Interiöra bilden är inspiration från en annan lokal i fastigheten.

Välkommen på visning!

Området

Välkommen till Bromma/Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser och ett område som ständigt utvecklas för att bli en förlängning av innerstaden. Beläget vid Bällstaån och gränsande till Sundbyberg, erbjuder detta område en fascinerande mix av både nya och äldre kontor och butiker. Här möts du av en levande atmosfär där tradition möter modernitet. Utmed den vackra Bällstaån växer nya stadsdelar fram, inklusive det attraktiva bostadsområdet Bromma Sjöstad. Samtidigt pågår spännande utveckling mot Ulvsunda industriområde. Bromma/Mariehäll är inte bara platsen för din framtida arbetsplats, det är också en perfekt knutpunkt för bekvämlighet och nöjen. Inom räckhåll ligger Bromma Blocks, ett imponerande shoppingcenter som inte bara erbjuder en mångfald av butiker utan också ett brett utbud av service. Här finner du allt från shopping och restauranger till andra bekvämligheter. Om du reser mycket är närheten till Bromma Flygplats också en stor fördel. På bara en timmes avstånd har du möjlighet att utforska Visby, Malmö eller varför inte Helsingfors? Sundbybergs centrum, en annan närliggande pärla, erbjuder ytterligare möjligheter till shopping, restauranger och en levande stadskärna. Området genomgår också en transformation mot en modern blandstad, med fokus på att utveckla fler bostäder. Detta skapar en dynamisk och inkluderande miljö där arbete, boende och nöjen samspelar för att skapa en levande gemenskap. Välkommen till Bromma/Mariehäll – där framtid och tradition möts i en pulserande stadsdel!

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Parkering

Parkando har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Parkando på telefonnummer 08 408 396 38 Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

Fastigheten

Här har du fastigheten som visar upp sin bästa sida med en ny fasad mot den trafikerade Ulvsundaleden. Med ett optimalt skyltläge kan ni som företag etablera er i utmärkta kontorslokaler hos oss.

Fördelar

  • Nära Bromma Blocks
  • Ljusa lokaler i öst

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 54 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år
  • Laddplatser

Hyresgäster i fastigheten

Aktiebolaget Sillfvik - auktionshuset auktion - Christer Lundgren - Conmark Entreprenad AB - Danfoss AB - Fredsfors 14 - Fastighets AB Örebacka - Foxway AB - Ljus i Öster - Michael Björn Måleri AB - NFG - Procurator AB - rescon mapei - Skanska Sverige AB - Betongblandaren 3 - Storage 365 AB - Betongblandaren 3 - Wica Cold Aktiebolag

Tåg < 500m Lastkaj

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Alan Badareh Marofi

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm