Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Datavägen 31

Kontor

Yta

376 kvm

Arbetsplatser

20 - 35 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Ljust kontor med möjligheter mitt i Sisjön

Välkommen till ett kontor med full flexibilitet, välj mellan att hyra i befintligt skick, med en mellanrenovering eller en stor renovering. Sätt er egna prägel och få precis osm ni vill!

Lokalen ligger i plan 2 utan hiss, är tillgänglighet ett krav från er går det att ordna.

Välkomna på visning!

Planlösning

Dagens planlösning har många rum och pentryt lite avskilt. Här kan man med fördel ändra planlösningen genom att flytta pentryt och öppna upp lokalen med fler öppna ytor. Vi är flexibla och ni väljer vad som passar er!

Området

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna som etablerat sig på området. Området är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger. Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2. Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden. Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Fördelar

  • Sätt er egna prägel
  • Fönster i tre riktningar
  • Flexibel uthyrning

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 43 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,15 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

DIOS - E-Wheels Europe AB - Global Service Partner of Sweden AB

Buss < 500m Gym < 500m Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg