Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Drottninggatan 64

Kontor

Yta

70 kvm

Arbetsplatser

4 - 7 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Central kontorslokal mitt i Norrköping City

Välkommen till ditt nya kontor mitt i hjärtat av staden! Denna fantastiska kontorslokal är perfekt belägen mitt i city, vilket ger er enastående tillgänglighet till allt som staden har att erbjuda.

Med en central placering är ni omgiven av ett pulserande stadsliv, ett dynamiskt affärsklimat och spännande möjligheter. Inget behov av långa pendlingar eller förlorad tid - allt ni behöver finns inom räckhåll.

Denna kontorslokal erbjuder två separata kontorsrum som ger er möjlighet att hålla arbete och möten privat samtidigt som ni kan dra nytta av närheten till stadens hjärta. Det fullt utrustade köket gör att ni kan njuta av bekvämligheten att kunna äta och ladda batterierna utan att behöva lämna kontoret.

Tänk dig att gå ut på lunchpausen och upptäcka stadens mångfald av restauranger, kaféer och shoppingmöjligheter. Eller varför inte bilda nya affärsrelationer och nätverka med andra företag som också har sin bas mitt i city?

Detta är en unik möjlighet att låta er verksamhet blomstra i en miljö som pulserar av energi och möjligheter. Närheten till kollektivtrafik gör det enkelt för både medarbetare och kunder att komma till ert kontor, vilket skapar en smidig och professionell arbetsmiljö.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själva hur ert företag kan trivas mitt i city!

Planlösning

En genomgående och ljus lokal.

Området

Fastigheten är perfekt placerad i hjärtat av stadens puls, med omedelbar närhet till ett brett utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom kan du på bara några minuters promenad njuta av den vackra och avkopplande grönskan i Vasaparken.

Kommunikationer

Hit tar du dig smidigt till fots, med spårvagn, buss och i bil.

Parkering

Nära till flera P-hus och garage.

Service

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till badhus.

Fastigheten

Perfekt belägen fastighet med mångsidig användning som inkluderar butiker, kontor och allmän service. Den är strategiskt placerad mitt på Drottninggatan, vilket ger en utmärkt central position i hjärtat av Norrköpings city.

Teknisk information

Hiss finns i det gemensamma trapphuset.

Fördelar

  • Mitt i City
  • Nära till allt
  • Trevlig innergård

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 106 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

FVBU-Fören Värdefulla Barn & Ung - Hema - Nordea Bank - Nordic Wellness Norrköping - Pro Team Tandvård i Norrköping AB - Sushi Nara - Tandhygienist Vlora Gashi - Tandläkarna Jansson

Restaurang 20 meter Spårvagn 20 meter Tåg 1000 meter Buss 50 meter Friskvård 10 meter Cykelparkering Buss 20 meter Café 20 meter Gym 10 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping