Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

F O Petersons Gata 24

Kontor

Yta

302 kvm

Arbetsplatser

5 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Ljus inbjudande hörnlokal!

Trevlig hörnlokal på andra våningen med naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck vilket skapar en inbjudande atmosfär. I dag består lokalen av öppna ytor och kontorsrum som kan anpassa för att möta era önskemål och skapa en kreativ miljö.
I fastigheten finns en lunchrestaurang av bästa sort och det finns ett enklare gym som kan nyttjas kostnadsfritt av våra hyresgäster.
All tänkbar service finns vid Köpcentra 421 och på Frölunda Torg.
Lokalbussar finns i anslutning till fastigheten och det är enkelt att nå Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden.
Vill du etablera din verksamhet med bästa placering i Högsbo och skyltläge för att bli en framgångssaga? Kontakta oss!

Området

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan. I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. Planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg. Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med buss. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten samt ett antal garageplatser.

Service

I fastigheten finns en mycket populär lunchrestaurang. Service och detaljhandel finns i närheten. Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler. Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Byggnaderna består av två huskroppar med kontor i fyra plan och vissa lagerdelar i bottenplan.

Fördelar

  • Hörnlokal
  • Skyltläge
  • Parkering

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 66 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,21 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Arrow Components Sweden AB - Bic Nordic AB - Dormakaba Sverige AB - ESMA Försäljnings Aktiebolag - Gemensamhetsyta - Göteborgs Stad - Inuheat Group AB - Klarins Rör i Göteborg AB - Lunchkrogen FO.P.32 AB - Mobilitetscenter i Göteborg ekonomisk f - Nordic Live Expo AB - Projektpunkten AB - RPT Sportrehab AB - Schmersal Nordiska Aktiebolag - Skylt & Gravyrteknik i Sverige AB - Trafikverket - 701830 - TS Byggkoncept AB - KK inledd 2021-03-09 - Volvohandlarnas Service Aktiebolag - Västra Götalands Läns Landsting - 701830 F O Petersons gata - XER Management AB

Buss < 500m Restaurang Garage

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg