Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Flöjelbergsgatan 3

Kontor Lager/Logistik

Yta

754 kvm

Arbetsplatser

10 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Snyggt kontor och lager med bästa skyltläge!

Utforska denna mångsidiga kombinationslokal som erbjuder en perfekt balans av kontorsrum, trevliga öppna ytor på ca 300 kvm och ett rymligt lager/plocklager på ca 450 kmv. Med en välkomnande entré och enkel tillgång till lastutrymme via en gemensam lastgång, är denna lokal perfekt anpassad för att möta dina verksamhetsbehov.
Läget är utmärkt! Belägen i närheten av den stora leden E6/E20, är det enkelt att hitta hit för både kunder och anställda. Dessutom erbjuder denna lokal ett fördelaktigt skyltläge som kan hjälpa till att öka synligheten för din verksamhet och locka till sig potentiella kunder.
Dessutom finns det gott om parkeringsplatser för att underlätta för både personal och besökare.

Området

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Fastigheten

Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal ca 10 min bilväg från Göteborg centrum. Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Fördelar

  • Kombinationslokal
  • Läget
  • parkeringar

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 64 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,19 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Agave Boho Luxe AB - BAS - ek.för. - Demo Group Gothenburg AB - Derome Bostads AB - Fpi Sweden AB - Greksson Import AB - GÖTEBORGS STIFT - InnovationLink Sweden AB - Mattkillarna i Göteborg AB - Mobbi Sweden AB - Modern Arbetsteknik 3J Aktiebolag - Montera med mera i Göteborg AB - Out of Bounds Sweden AB - Promas Sverige AB - Unjo Aktiebolag

Parkering Skyltläge Elbilsladdning

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Mölndal