Gå till huvudinnehåll

Mölndal Lackarebäck

Flöjelbergsgatan 7 A

Lager/Logistik

Yta

490 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Nära lederna markplan Öppen yta

Om lokalen

Lagerlokal i markplan

Ge din verksamhet den ultimata lagerlösningen med denna unika möjlighet!

Här har du chansen att förhyra en lagerlokal på 490 kvm. Med en takhöjd på cirka 4,5 meter och läget på markplan är denna lagerlokal perfekt för alla dina lagringsbehov.

Du kommer att dra nytta av en bekväm och smidig in- och utlastning genom den gemensamma porten som delas med ytterligare en lokal i fastigheten. Dessutom har du fördelen med en egen separat port som ger direkt tillgång in till lagret. Detta ger dig fullständig kontroll över in- och utflödet av varor och förenklar hanteringen av din verksamhet.

Denna lagerlokal är utformad för att vara en ren lager-låda, vilket ger dig maximal flexibilitet och utrymme att organisera och lagra dina produkter på det sätt som passar just din verksamhet.

Perfekt skyltläge vid E6/E20!

Tveka inte att ta del av denna unika möjlighet att förhyra en lagerlokal som uppfyller alla dina behov. Boka nu och ge din verksamhet den perfekta lagerlösningen som kommer att underlätta och effektivisera din verksamhet. Missa inte detta tillfälle!

Område

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.
I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Kommunikation

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken.

Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Service

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten.

Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd.

Fastighet

Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal.

Energi & hållbarhet
  • Hållbarhetscertifiering: EU Greenbuilding
  • Total energianvändning: 53 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,2 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Pedensia Data Aktiebolag
  • BAS - ek.för.
  • Zeedon Städservice
  • Confac
  • VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Mölndal