Gå till huvudinnehåll

Växjö City

Ljungadalsgatan 17

Lager/Logistik

Yta

194 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Anpassningsbar lagerlokal om 194 kvm med egen port!

Nu har vi möjligheten att erbjuda en lagerlokal om 194 kvm belägen på Sjöuddens industriområde med goda anslutningar till påfartsvägar.

I dagsläget är lokalen en råyta och fastighetsägaren kommer att utrusta den med en ny port, belysning, toalett och pentry. Stora möjligheter för vår framtida hyresgäst att vara med och påverka och anpassa lokalen efter behov. Lokalen lämpar sig som lager, showroom eller annan typ av liknande verksamhet. OBS ej bilverkstad! Varmt välkomna att höra av er för mer information!

Planlösning

Planritningen är ett exempel på hur lokalen ser ut idag och viss avvikelse kan förekomma. Vi på Castellum anpassar alla våra lediga lokaler i Växjö enligt hyresgästens önskemål både när det gäller ytskikt, inredning och planlösning.

Området

Lokalen har ett centralt läge mitt i Växjö, nära kommunikationer och övrig service

Kommunikationer

Det centrala läget i Småland gör det enkelt att ta sig till Växjö. Tåget har bra förbindelser till och från Stockholm, Göteborg och Malmö. Flygplatsen ligger bara 8 km från Växjö centrum och har dagliga avgångar till Stockholm. Flygbussen tar dig enkelt och bekvämt fram till centrum och alla större hotell. Och Köpenhamn har aldrig varit så nära – bara 2 timmar och en Öresundsbro bort!

Service

Växjö har stort upplevelseutbud när det gäller kultur, idrott, handel och nöjen. Att bo och leva här innebär att kunna välja mellan stad och landsbygd, sjönära eller skogsnära, lägenhet eller hus. Växjö utvecklar konceptet Sjöstaden och drar nytta av närheten till de många sjöarna, viktiga ur både upplevelse- och boendeperspektiv. Växjö har närmare 80 000 invånare och är en expanderande universitetsstad med många små och medelstora företag inom en mängd olika branscher.

Fastigheten

Stor lagerfastighet med tillhörande kontorsdel.

Fördelar

  • Centralt läge
  • möjlighet till egen port

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 57 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,14 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AUPM Holding AB - Bravida Sverige AB - BYGGmax AB - Fyren 1 - hr björkman, hrbjörkman, björkma - Växjö nya djurklinik AB

Parkering Cykelparkering Sopsortering Buss 100 meter Högt i tak

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrningskoordinator

Annie Börjesson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Växjö