Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Gamla Rådstugan

Gamla Torget 3

Kontor

Yta

207 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Lokal med karaktär söker ny hyresgäst

Gamla Rådstugan har en unik atmosfär som ger en inspirerande miljö för kreativitet. Den historiska byggnaden och charmiga detaljer skapar en känsla av karaktär och ger en kontrast till denna moderna kontorslokal.

Planlösning

Högst upp i fastigheten ligger denna lokal i vinkel. Kontorslokalen har anpassats för att främja samarbete och idégenerering. Den har öppna ytor, flexibla arbetsutrymmen och inspirerande mötesrum. En väl genomtänkt layout kan underlätta spontana samarbeten och främja kreativt tänkande.

Området

Gamla Rådstugan är belägen mitt i centrala Norrköping, på Gamla Torget som är ett av Norrköpings äldsta torg. Gamla Rådstugan binder därmed samman det anrika kvarteret Knäppingsborg med Norrköpings centrala delar längs Drottninggatan. Området ligger i hjärtat av Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt. Här har du Motala Ström precis runt knuten och närhet till restauranger och shopping.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Service

Gamla Rådstugan tillsammans med Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker, konsert och kulturlokaler samt mysiga cafeér. Närhet till P-hus i City.

Fastigheten

Den anrika gamla fastigheten kallad Gamla Rådstugan renoveras med varsam hand under 2016 för att sedan slå upp portarna och erbjuda toppmoderna och exklusiva kontorslokaler i ett fantastiskt läge. Fastigheten inrymmer även en restaurang . Rådstugan är en länk mellan handelsytan Knäppingsborg och Norrköpings City.

Teknisk information

Kyld tilluft. Miljörum med fraktioner för restavfall, matavfall, returpapper, wellpapp, plast, glas, metall.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Total energianvändning: 171 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Advokatfirman Glimstedt Östergötland Ko - Brandkonsulten - Shotluckan Norrköping AB - Vin & Spirituosakällaren

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping