Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Warfvinges väg 26

Kontor

Yta

407 - 2 180 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Erskine & friends välkomnar till framtidens kontor!

I Erskine & friends kommer företag som sätter extra stort värde på en trevlig arbetsmiljö och representativa lokaler att trivas. Kombinationen av egna kontorsytor, delade servicefunktioner, gemensam takterrass och restaurang och café i huset, ger också en flexibilitet som får de ljusa och smarta ytorna att kännas ännu större.
Entrén från gatan leder rakt in i Erskine & friends hjärta. Här finns lobby, reception och lounge, konferensavdelning, gym, restaurang och café. Här finns också utgången till parksidan. En grön liten lunga, med snabb smitväg till tunnelbanan.
Västra Kungsholmen har goda kommunikationer och en härlig blandning av stadspuls och lugn, parker och sjönära läge. Sammantaget det bästa av flera världar och en bra utgångspunkt för att få ihop arbetsliv och fritid på ett bra sätt.

Moderna lokaler med det snyggaste från förr

Storleken på husen, den tidstypiska arkitekturen och de generösa fönsterbanden på alla våningsplan i kombination med nya interiöra lösningar ger unika förutsättningar. Här kommer ljuset att strömma in överallt och alla arbetsplatser får utsikt i flera riktningar. Samtidigt blir lokalerna redan från början planerade för att vara flexibla, så att det är enkelt att förändra, växa eller krympa dem utifrån verksamhetens utveckling. Materialval och inredning har utformats för att bevara det bästa från historien och den ursprungliga arkitekturen, samtidigt uppgraderas och anpassas lokalerna för att matcha moderna behov och förväntningar. Det kommer helt enkelt att vara ett riktigt snyggt kontor redan när du flyttar in.

För det större företaget finns möjlighet att hyra hela huset om cirka 2 180 kvm. Totalt finns sex kontorsplan om 197–453 kvm, varav det översta har en egen takterrass! (Se ritningar nedan)

Castellum är ett av världens hållbaraste fastighetsbolag. I Erskine & friends sätter vi extra fokus på återbruk och social hållbarhet och arbetar med certifiering enligt Miljöbyggnad Guld som ambitionsnivå. Läs gärna mer om Castellums hållbarhetsarbete på castellum.se.

Är du nyfiken på arbetsplats som kommer att bli något alldeles extra? Kontakta oss på berättar vi mer!

https://www.castellum.se/nyproduktion/erskine-and-friends/

Ritning:
Plan 3: 453 kvm
Plan 4–6: 407 kvm
Plan 7: 309 kvm
Plan 8: 197 kvm
Totalt: 2 180 kvm

Området

Västra Kungsholmen är ett livligt stadsutvecklingsområde. Det som tidigare var en industristad är nu en modern blandstad med puls. Bostäder, arbetsplatser, idrottshallar, butiks- och restaurangliv samsas längs gatorna, samtidigt som det varsamt både bevarats och utvecklats parkytor och strandpromenader som är så speciella för Kungsholmen. Resultatet är en blomstrande stadsdel som fått ett nytt liv, anpassat för en ny tid.

Kommunikationer

Endast några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen och även bussar trafikerar området. Goda cykelförbindelser finns också med väl utbyggda cykelbanor i närområdet. Fastigheten ligger vid Essingeleden med lättåtkomliga på- och avfarter i både norr- och södergående riktning.

Fastigheten

Byggnaden uppfördes 1961 för en möbelfirma och sen dess har många olika verksamheter bedrivits här. Nu pågår en omfattande och varsam renovering av fastigheten för att ge fastigheten ett nytt liv som uppfyller dagens krav på moderna och hållbara arbetsplatser. Mer information om det pågående projektet finns att läsa här https://www.castellum.se/nyproduktion/erskine-and-friends/.

Fördelar

  • Fullservishus
  • Möjligheten att hyra hela huset
  • Nyproduserat

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 191 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,01 kg CO₂ / m², år
Buss T-bana Gym Garage Elbilsladdning Cykelförråd Reception Konferensservice Restaurang/café Omklädningsrum

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm