Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Warfvinges väg 26

Kontor

Yta

309 kvm

Arbetsplatser

20 - 26 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

7

Välkommen till ditt nya exklusiva kontor i Erskine & friends.

Denna unika kontorslokal på 309 kvm erbjuder inte bara utrymme för produktivitet, utan också en unik arbetsmiljö med en egen terrass som sträcker sig runt större delen av lokalen.

Det här är mer än bara ett kontor, det är en arbetsplats där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en inspirerande och modern atmosfär. Fina materialval möter den bevarade arkitekturen för att skapa en arbetsmiljö i framkant.

Lokalen erbjuder gott om plats för dynamiska arbetsområden och mötesplatser som passar din verksamhet på bästa sätt.
Njut av en arbetsdag i det fria på din egen privata terrass med härliga vyer. En perfekt plats för möten, kreativitet och avkoppling, som ger en bra blandning under dagen.

Fullservicehus där ni kan njuta av reception som välkomnar dina besökare och skapar ett professionellt första intryck. Konferensytor, privat gym, omklädningsrum med dusch finns för dem som vill träna före eller efter arbetsdagen samt för dem som cyklar till och från kontoret. Dessutom hittar du restaurang och café i markplan för att tillgodose dina behov av god mat och sociala pauser.

Erskine & friends är belägen på den perfekta platsen med närhet till stadens puls och samtidigt det lugn som höjden erbjuder. Ett perfekt läge för företag som strävar efter att få det två av bästa världar.

För oss på Castellum är det viktigt med hållbarhet och så även i våra fastigheter och inte minst i Erskine & friends. Fastigheten och kontoren är utformat med hållbarhet och återbruk i åtanke där vi behåller fastighetens grundstomme och uppdaterar insidan med bevaring av våningsplan, terrasser och det tidstypiska årtiondet för fastigheten. Miljöbyggnad med ambition guldcertifiering.

Tillträde prel. Q4 2025

Upplev den moderna arbetslivsstilen på sitt bästa sätt i detta unika kontorsutrymme. Kontakta oss nu för mer information och vidare dialog för att ta det första steget mot att skapa en arbetsplats där innovation och framgång möts.

Området

Västra Kungsholmen är ett livligt stadsutvecklingsområde. Det som tidigare var en industristad är nu en modern blandstad med puls. Bostäder, arbetsplatser, idrottshallar, butiks- och restaurangliv samsas längs gatorna, samtidigt som det varsamt både bevarats och utvecklats parkytor och strandpromenader som är så speciella för Kungsholmen. Resultatet är en blomstrande stadsdel som fått ett nytt liv, anpassat för en ny tid.

Kommunikationer

Endast några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen och även bussar trafikerar området. Goda cykelförbindelser finns också med väl utbyggda cykelbanor i närområdet. Fastigheten ligger vid Essingeleden med lättåtkomliga på- och avfarter i både norr- och södergående riktning.

Fastigheten

Byggnaden uppfördes 1961 för en möbelfirma och sen dess har många olika verksamheter bedrivits här. Nu pågår en omfattande och varsam renovering av fastigheten för att ge fastigheten ett nytt liv som uppfyller dagens krav på moderna och hållbara arbetsplatser. Mer information om det pågående projektet finns att läsa här https://www.castellum.se/nyproduktion/erskine-and-friends/.

Fördelar

  • Fullservicehus
  • Egen terrass
  • Nyproducerad lokal

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 191 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,01 kg CO₂ / m², år
Buss T-bana Gym Garage Elbilsladdning Cykelförråd Reception Konferensservice Restaurang/café Omklädningsrum

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm