Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Lilla Bommen 6

Kontor

Hyresindikation

152 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Indikaktiv hyra 1 800 000 kr/år
Driftskostnader 145 000 kr/år
Fastighetskatt 165 984 kr/år
Moms tillkommer med 25%
Viss anpassning ingår

Yta

608 kvm

Arbetsplatser

30 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Modernt kontor med härlig utsikt

Inbjudande kontorslokal med en tilltalande rymd. Trivsamt läge i huset med en fin vy över området. Flertalet fönster släpper in ljuset, lokalens fördelaktiga placering på fastighetens gavel möjliggör ljusinsläpp i olika väderstreck. En lokal med stora möjligheter, ytan iordningställs tillsammans med tillträdande hyresgäst. Attraktivt läge med en direkt närhet till stadskärnan. Runt hörnet finns Nordstan, Operan, Centralstationen och mycket mer!

Kontakta oss för mer information och visning!

Planlösning

Denna lokal i Lilla bommen 6 erbjuder en blandad och flexibel planlösning som passar perfekt för olika typer av verksamheter. Med en yta som kan anpassas efter behov och önskemål, får du möjlighet att skapa din drömarbetsplats. Det mest slående med denna lokal är den magnifika utsikten mot älven. Du kommer att kunna njuta av en fantastisk panorama över vattnet medan du arbetar eller tar emot dina kunder. Detta ger inte bara en lugn och avkopplande arbetsmiljö, utan skapar även en imponerande och professionell atmosfär för ditt företag. Lokalen har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och trivsam känsla. De generösa utrymmena ger dig möjlighet att anpassa lokalen efter dina specifika behov, oavsett om du behöver ett öppet kontorslandskap, konferensrum eller enskilda arbetsstationer. Placeringen i Lilla bommen 6 är också perfekt för dig som vill vara nära Göteborgs citykärna och samtidigt uppskattar närheten till naturen. Du kan enkelt ta en promenad längs älven under lunchpausen eller ta en kort promenad till de populära restaurangerna och kaféerna i närområdet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lokal i Lilla bommen 6 en härlig mix av flexibilitet, inspirerande utsikt och närhet till både stadens puls och naturens lugn. Här kan du skapa en arbetsplats som imponerar på både medarbetare och kunder.

Området

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Fastigheten

Fastighet i åtta våningsplan som består av kontor och ett fåtal butiker. Tegelbyggnad med vissa burspåksfönster. Garage finns i källarplanet som nås via hiss. I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.

Fördelar

  • Läge
  • Utsikt
  • Service

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Beyers Blommor AB - Bohus Sushi AB - Capio Medocular AB - CVS Center AB - dotter t Capio - Luxoft Sweden AB - NEP Sweden AB - Passal AB - Spinverse Sweden AB - Wasa Kredit AB

Buss < 500m Båt < 500m Tåg < 500m Garage Konferensservice Elbilsladdning Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg