Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Lilla Bommen 5 A

Kontor

Yta

505 kvm

Arbetsplatser

20 - 35 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

6

Härligt ljusinsläpp I hjärtat av området Yteffektiv och flexibel layout

Om lokalen

Härligt kontor med högt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Socialt placerad yta i hjärtat av området!

Alldeles runt hörnet finns den pittoreska småbåtshamnen, Operan och Centralstationen. Bästa tänkbara utbud av service, restauranger och allmänna kommunikationer. Ytan är placerad med ett högt och insynsskyddat läge i huset, här bjuds man på vidsträckta vyer över området. Flertalet fönster skapar ett generöst ljusinsläpp. Lokalen håller en hög standard och har genomgående neutrala inrednings- och kulörval. I fastighetens källarplan finns tillgång till garage.

Ytan kan utökas med ytterliggare 295kvm med tillhörande takterrass.

Planlösning

Välkommen till Lilla Bommen 5, där modernitet och arbetsglädje möts! Med sina 505 kvm erbjuder denna lokal en blandad planlösning med ett stort öppet kontorslandskap. Här kan du och ditt företag njuta av friheten och möjligheterna som ett luftigt och flexibelt utrymme ger.

Men inte nog med det! Utsikten mot Götaälvbron sätter pricken över i:t och ger en vacker och inspirerande miljö att arbeta i. Varje dag kan ni njuta av den den vibrerande atmosfären som bron skapar.

Detta är en lokal som passar perfekt för er som vill kombinera en modern och funktionell arbetsplats med en fantastisk utsikt och närhet till Göteborgs charm och puls. Är ni redo att ta ert företag till nya höjder? Då är detta platsen för er!

Område

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen.

Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet.

Service

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Energi & hållbarhet
 • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Teknisk information

Kyld tilluft i lokalen och fiber till byggnadens överlämningspunkt finns.

Hyresgäster i fastigheten
 • Hjälpmedelcenter Sverige AB
 • Capio Group Services AB
 • Memira AB
 • 3bits Consulting AB
 • Manpower Aktiebolag
 • Cerner Sverige AB
 • EnviroPlanning Västra Götaland AB
 • Eatery Sverige AB
 • Blue Mobile Systems AB
Buss < 500m Båt < 500m Tåg < 500m Garage Konferensservice Restaurang/café Elbilsladdning Cykelförråd

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg