Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Lilla Bommen 5 B

Kontor

Yta

1 993 kvm

Arbetsplatser

100 - 140 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Stort kontor på ett våningsplan

Nu finns möjligheten att hyra ett modernt kontor om 1 993 kvm i expansiva Lilla Bommen. Hela lokalen på ett våningsplan! Stora öppna kontorsytor samt mer avskilda delar. Rymligt kök med gott om sittplatser.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Området

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Fastigheten

Tegelfastighet i nio våningsplan som består av kontor och ett fåtal butiker. I bottenplan finns det en restaurang. Vissa lokaler har tillgång till terrass. Garage finns i källarplanet som nås via hiss. I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.

Fördelar

  • Ett våningsplan
  • Ljust
  • Centralt läget

Energi & hållbarhet

  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

3bits Consulting AB - Blue Mobile Systems AB - Capio Group Services AB - Cerner Sverige AB - Eatery Sverige AB - EnviroPlanning Västra Götaland AB - Hjälpmedelcenter Sverige AB - Manpower Aktiebolag - Memira AB - Securitas Sverige Aktiebolag

Buss < 500m Båt < 500m Tåg < 500m Gym < 500m Garage Konferensservice Restaurang/café Elbilsladdning

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg