Gå till huvudinnehåll

Stockholm Solna

Anderstorpsvägen 20-22

Kontor

Yta

232 kvm

Arbetsplatser

10 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kontor i attraktivt läge

Välkommen till denna kontorslokal mittemot tunnelbanan!

Här får ni som hyresgäst utmärkt skyltläge i ett kommunikationsnära område.

De fräscha och ljusa ytorna i lokalerna skapar en trevlig arbetsmiljö. Här har ni som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av era kontorsytor. Om ni önskar ett öppet kontor eller om ni vill ha enskilda kontor med trevliga gemensamma ytor så är det möjligt att skapa det här.

Högst upp finns en takterrass, ett perfekt ställe att njuta av sin lunch eller ta en kaffe med kollegorna.

Välkommen på visning!

Området

Den här lokalen ligger mitt i Huvudsta i Solna. Här blandas bostäder med kontorsbyggnader samt grönområden med historiska byggnader. Tvärs över gatan ligger Huvudsta Centrum, ett nyligen renoverat tvåplanscentrum med inomhustorg som erbjuder restauranger, café, apotek, ca 20 butiker, gym, bankomat och post. På några minuter kommer du ned till Mälaren och det populära promenadstråket. Där finner du även Huvudsta gård och Huvudsta gamla slotts trevligt miljöer. Vid Pampas Marina kan du äta en trevlig lunch.

Kommunikationer

Till denna fastighet åker du enkelt med tunnelbanans blå linje till Huvudsta Station. Därifrån är det en promenad om ca 5 minuter. Det går även bra att ta buss från Solna Centrum som stannar precis utanför fastigheten. Med bil är det cirka 5 minuter till Solna centrum. Till Stockholms city cirka 10 minuter med bil och Arlanda samt Bromma flygplats är det 30 respektive 10 minuter avstånd.

Fastigheten

Ta en lunchpromenad i ett naturskönt område eller uträtta dina ärenden i Huvudsta centrum. Fastigheten som är belägen med en kort promenad ner till Ulvsundasjön ligger även granne med Huvdusta centrum. Byggnaden inrymmer till största del kontorslokaler men i markplan även butiker.

Fördelar

  • Mittemot tunnelbanan
  • Utmärkt skyltläge
  • Ljusa ytor

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 83 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Cabonline Group AB - Elwing & Co. i Stockholm Aktiebolag - Telenor Sverige Aktiebolag - Gräslöken 1

Tåg < 500m Markparkering

Visualisering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jennifer Adolfsson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm