Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

E A Rosengrens Gata 17

Kontor

Hyresindikation

Från 85 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Indikativ hyra i befintligt skick:
Kallhyra = 1450 kr/kvm/år

Tillkommande kostnader:
Driftkostnad = 100 kr/kvm/år
Fastighetskatt = 32 kr/kvm/år
Moms tillkommer med 25 %

Yta

700 - 1 388 kvm

Arbetsplatser

69 - 93 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Inflyttningsklart fint kontor med stora härliga fönster

Välkommen till en modern lokal med en ljus och öppen planlösning! Här erbjuds möjligheten att hyra hela eller halva ytan.

Lokalen har fina ytskikt och stora fönster på båda sidor, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en behaglig atmosfär. Dessutom finns det två takvåningar som kan nås via interntrappa på båda sidor av lokalen, vilket ger en extra dimension till utrymmet och ökar möjligheterna för användningen av lokalen.

Om du är intresserad av att få mer information eller boka en visning av lokalen, tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med att hitta det bästa alternativet för din verksamhet.

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning i två plan. Här varvas öppna ytor med kontor, konferensrum och större salar. Det finns 2 pentryn och två olika grupper med totalt 6 stycken toaletter, varav 1 st HWC samt 1 dusch. Här kan du välja att hyra hela ytan eller välja att dela av den på hälften. Här finns det ett gym, en lunchrestaurang i samma fastighet samt möjlighet att hyra konferensrum. Det finns även garage och parkeringar med laddmöjlighet.

Området

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.

Service

Lunchrestaurang, närhet till hela Högsbo/Sisjö handelsområde, 421 samt Frölunda Torg.

Fastigheten

Modern och representativ kontorsfastighet med bästa skyltläge mot Dag Hammarskjölds led. I området finns alt tänkbar service, goda bussförbindelser samt närhet till de större lederna.

Fördelar

  • Ljust kontor
  • Modernt
  • Takvåning

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 76 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,3 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bike Action i Sverige AB - Carma & Co AB - Caverion Sverige AB - L & T FM AB - Orange Cyberdefense Sweden AB - Salomonssons Grafiska AB - Svensk Husproduktion Projekt AB - TRAKK Telematics Solutions AB

Cykelgarage Garage Buss 200 meter Skyltläge Café 0 meter Restaurang 0 meter

Visualisering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg