Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

E A Rosengrens gata 17

Butik Kontor

Hyresindikation

37 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation i befintligt skick:
1400 kr/kvm

Tillkommande driftkostnader:
Drift: 129 kr/kvm
Fastighetskatt: 31 kr/kvm

Yta

316 kvm

Arbetsplatser

16 - 21 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Showroom, butik eller kontor i markplan

Är ni intresserade av ett showroom och kontor i bottenplan på en spännande fastighet i Högsbo? Här finns en ledig lokal med många möjligheter, lokalen ligger i en fastighet som har lunchrestaurang, konferensmöjlighet, gym, garage och parkering med eller utan laddmöjlighet.

Planlösning

Lokalen har två entréer, en mitt på huset som en butiksingång och den andra via fastighetens trapphus. När du kommer in i lokalen välkomnas du av en stor yta som skulle kunna användas till showroom, bakom denna finns ett rum som tidigare använts som ett kassavalv/arkiv. Här finns också ett konferensrum, ett lunchum och flera kontorsrum i varierande storlekar.

Området

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.

Service

Lunchrestaurang, närhet till hela Högsbo/Sisjö handelsområde, 421 samt Frölunda Torg.

Fastigheten

Modern och representativ kontorsfastighet med bästa skyltläge mot Dag Hammarskjölds led. I området finns alt tänkbar service, goda bussförbindelser samt närhet till de större lederna.

Fördelar

  • Showroom
  • Lunchrestaurang
  • Parkering och buss

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 76 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,3 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bike Action i Sverige AB - Carma & Co AB - Caverion Sverige AB - L & T FM AB - Orange Cyberdefense Sweden AB - Salomonssons Grafiska AB - Svensk Husproduktion Projekt AB - TRAKK Telematics Solutions AB

Konferensservice Garage Parkering Parkering elladdning Café 10 meter Restaurang 10 meter Skyltläge

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg