Göteborg Högsbo/Sisjön

E A Rosengrens gata 23

Industri Kontor Lager/Logistik

Yta

2 165 kvm

Arbetsplatser

35 - 50 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Stort lager Inhägnad markyta 4 portar till lagret

Om lokalen

Stor lager och kontorslokal med egen inhägnad markyta

Nu har vi möjligheten att erbjuda en stor lagerlokal i markplan med både varmlager och en del oisolerat lager.
Här finns 4 stycken portar i storlek 3x3 meter, en takhöjd på mellan 8,5 – 7,6 meter en egen inhägnad yta utanför fastigheten. Kontor och konferensrum finner ni på alla tre våningar men den främsta kontorsytan är på våning 2.

Ytan ska genomgå en renovering och ni har möjligheten att tycka till för att få lokalen anpassad efter just er verksamhet.

Välkomna på visning!

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.

Området

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Energi och hållbarhet
  • Total energianvändning: 61 kWh / m2, år
  • Energi CO2-påverkan: 3,17 CO2 / m2, år

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ylva Brodin

Anmäl intresse

Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg