Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Lindhagensgatan 133

Kontor

Yta

718 kvm

Arbetsplatser

72 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Intressant arkitektur med karaktäristiska detaljer i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen

Välkommen till denna lokal där dagsljuset flödar genom de generösa fönsterpartierna.

Lokalerna har plats för 72 arbetsplatser och är mycket flexibla i sin utformning. Grundstrukturens design har ett tydligt uttryck, men är ändå lätt att anpassa efter just er verksamhets behov.

Ljus är ett av ledorden i omvandlingen av fastigheten. Nya, generösa glaspartier låter dagsljuset strömma in i luftiga rum med högt i tak. De stora fönstren, med sina breda fönsterternischer ger rummen karaktär och värme. Dessa har svarta plåtramar med inbyggd belysning, som efter mörkrets inbrott gör fastigheten till Västra Kungsholmens eget landmärke.

I den rymliga entréhallen finns gott om plats för besökare och medarbetare att slå sig ned en stund.

Äta matlådan på en brygga med utsikt över Mälaren? Alldeles intill Hornsbergs vackra strandpromenad hittar du vår fastighet på Västra Kungsholmen – omgiven av innerstadspuls, service och utmärkta kommunikationer. Här får arbetsdagen mervärde.

Fastigheten är uppförd i tre omgångar. Den intressanta arkitekturen bär tydliga spår av de olika tidsepokerna och karaktäristiska detaljer har bevarats vid renoveringen.

Området

Hornsberg är ett stadsutvecklingsområde på framfart med ett myllrande folkliv längs strandpromenaden med caféer, restauranger, badbryggor och grönområden. Området har allt vad du kan behöva i din vardag när det kommer till kommersiell och offentlig service, tränngsanläggningar/gym, idrottsplats, hallar och utegym.

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil ute på Essingeleden som tar dig både norr- och söderut. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både grön och blå tunnelbanelinje ligger med sex minuters gångavstånd till stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Fastigheten

Fastigheten är byggd i etapper där de äldsta delarna är från 1890 och den senaste större renoveringen stod klar 2023. Renoveringen gjordes med största fokus på återbruk och hållbarhet - Detta är huset som sparat lika mycket Co2 som 785 600 mil i bil. Under de senaste 100 åren har allt från stall till penicillinfabrik huserat i fastigheten som idag innrymmer främst kontor men även ytor för provkök, butik och laboratorium.

Fördelar

  • Nyrenoverad lokal
  • Generösa fönsterpartier
  • Högt i tak

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 128 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

BIG-gruppen - Coor - Flinks Järn - Martin & Servera Aktiebolag - Octapharma AB - On Tower Sweden AB

Buss < 500m 6 min till tunnelbanan Garage

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm