Gå till huvudinnehåll

Göteborg Högsbo/Sisjön

Hulda Mellgrens Gata 1

Kontor

Hyresindikation

72 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation 865 800kr/år
Driftindikation 96 200kr/år
Fastighetsskatt 41 701kr/år
Moms tillkommer

Ovan prisindikation avser befintligt skick

Yta

481 kvm

Arbetsplatser

20 - 32 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Hörnkontor Nyckelfärdigt Omklädningsrum, dusch, bastu

Om lokalen

Nyckelfärdigt kontor med hög standard och snygga materialval, en lokal att trivas i!

Unna dig en exklusiv arbetsmiljö i detta helt ombyggda och nyrenoverade kontor från 2020, där ingenting har lämnats åt slumpen. Varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt för att skapa en hög standard och en känsla av elegans. Lokalen har smakfullt inretts med harmoniska färger och stilfulla detaljer som ger en modern och fräsch atmosfär.

Beläget en trappa upp kan du lätt nå kontoret genom det nyrenoverade trapphuset eller hissen. Med Söderleden alternativt Dag Hammarskjöldsled som närliggande alternativ är det enkelt att ta sig hit och du behöver inte oroa dig för stress eller trängsel. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för din bekvämlighet precis intill fastigheten.

Här finner du en arbetsplats som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Boka visning idag och upptäck det här unika tillfället att skapa din alldeles egna högklassiga arbetsmiljö.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och visning!

Planlösning

Lokalen har en blandad planlösning med öppna landskap, öppen pausyta, mötesrum och tystarum i olika storlekar. Två omklädningsrum med dusch, bastu, flera toaletter och tvättmöjligheter.

Hyra

Hyresindikation

72 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Hyresindikation 865 800kr/år
Driftindikation 96 200kr/år
Fastighetsskatt 41 701kr/år
Moms tillkommer

Ovan prisindikation avser befintligt skick

Område

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.
Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister!

År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Fastighet

Fastigheten innehåller både kontorsytor och industri/lagerytor.

Energi & hållbarhet
 • Total energianvändning: 80 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0,2 kg CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
 • Rittal AB
 • Car-O-Liner Group AB
 • North Sails AB
 • Benders Byggsystem AB
 • Castellum Väst Aktiebolag
 • ElektronikCentrum Development Sweden
 • Scantron AB
 • Shiloh Industries AB
 • BRAM Projektstyrning AB
Modern interiör Nyrenoverat Markparkering Buss < 500m

360°-rundvandring

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg