Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Arenagatan 14B

Butik Kontor

Yta

64 kvm

Arbetsplatser

4 - 6 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-08-01

Våningsplan

1

Kontor och Showroom intill Hyllie Station - En perfekt arbetsmiljö där trivsel möts!

Upptäck fördelarna med Arenagatan 14 och skapa en inspirerande arbetsmiljö för ditt företag! Den ljusa lokalen bjuder in till kreativitet med sina generösa takhöjder. Här har du möjlighet att etablera ditt nya kontor och showroom och skapa en arbetsplats för upp till sex personer.
Lokalen erbjuder inte bara flexibla arbetsplatser utan även möte- och samtalsrum för att främja samarbete och produktivitet. Med bekväm närhet till alla tänkbara faciliteter och serviceinrättningar inom gångavstånd blir vardagen både effektiv och bekväm för ditt team.
Lokalens utmärkta placering och närhet till kommunikationsmöjligheter till både tåg- och busshållplatser, vilket underlättar för både medarbetare och kunder att nå er plats. För de som väljer att komma med bil finns bekväm parkering tillgänglig, antingen utanför lokalen i en timme eller i fastighetens eget garage.

Planlösning

Planlösningen för denna lokal är noga utformad för att maximera ljusinsläppet och skapa en känsla av luftighet och öppenhet. Imponerande stora fönsterpartier sträcker sig längs Arenagatan, omfamnande varje vrå med ett naturligt ljus som fyller varje hörn med en strålande atmosfär. Sätt era spår i varje vrå och låt era idéer forma varje kvadratmeter.

Området

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.

Service

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Fastigheten

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold

Fördelar

  • Bottenplan
  • Skyltläge
  • Stationsnära

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 119 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 8,69 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Cicchetti Hyllie AB - Hawaii Poké Stockholm AB - Howden Insurance Brokers AB - Kuehne & Nagel AB - Malmö - Parkeringsövervakning i Malmö AB - Sartorius Stedim Data Analytis AB - Serkon i Vellinge AB - Smart Mobiltjänst Sverige AB - Solar Choice AB - Tornet Bostadsproduktion - Viktväktarna

Restaurang/café Buss < 500m Tåg < 500m Gym < 500m Cykelparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö