Gå till huvudinnehåll

Malmö Hyllie

Arenagatan 8B

Kontor

Yta

97 kvm

Arbetsplatser

5 - 8 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2025-01-01

Våningsplan

4

Upplev arbetslivet högst upp- Ledig lokal med Hyllies bästa panoramautsikt med egen takterrass!

Utnyttja chansen att skapa er bas i ett enastående kontor med panoramautsikt över Hyllie och Köpenhamn! Det här är mer än bara ett kontor, det är en inbjudande plats som välkomnar er och era besökare med enastående himmelsk utsikt över staden.
När ni kliver in i lokalen möts ni av ett härligt kontor med närhet till pentry och loungeområde, som snabbt blir den sociala mittpunkten för gemensamma luncher, kaffestunder och spontana möten. Men det blir inte bättre än så – en fantastisk takterrass där ni kan avnjuta av lunchen, mingla eller bara ta en paus med en nypa frisk luft och ännu mer magisk utsikt.
Dessutom är läget oslagbart med närhet till allt och utmärkta kommunikationer. Parkering med garage och cykelrum finns direkt anslutet till fastigheten.
Det här är verkligen något utöver det vanliga. En plats där man samlas för att träffa kollegor, imponera på kunder och arbeta fokuserat och kreativt tillsammans i en inspirerande miljö. Missa inte chansen att göra detta extraordinära kontor till er arbetsplats!

Planlösning

Direkt vid entrén möts du av det öppna kontorsområdet, designat för samarbete och interaktion. Inom synhåll från arbetsområdet ligger det inbjudande pentryt och loungen. Dessa områden blir snabbt den sociala mittpunkten för gemensamma luncher, kaffepauser och spontana möten. Den öppna designen och stora fönster skapar en ljus och luftig atmosfär, främjande för kreativitet och välbefinnande. Sammanfattningsvis erbjuder denna planritning en balans mellan öppet samarbete och möjligheter till privat arbete, med sociala platser och en fantastisk takterrass som kompletterar arbetsmiljön på ett unikt sätt.

Området

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.

Service

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Fastigheten

Kontorsfastighet som består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 2-6 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED EBOM, Gold

Fördelar

  • Egen Takterrass
  • Cykelgarage
  • Restaurang

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 119 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 8,69 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Cicchetti Hyllie AB - Hawaii Poké Stockholm AB - Howden Insurance Brokers AB - Kuehne & Nagel AB - Malmö - Parkeringsövervakning i Malmö AB - Sartorius Stedim Data Analytis AB - Serkon i Vellinge AB - Smart Mobiltjänst Sverige AB - Solar Choice AB - Tornet Bostadsproduktion - Viktväktarna

Restaurang/café Tåg < 500m Garage Buss < 500m Gym < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Malmö