Gå till huvudinnehåll

Helsingborg Centrum

Redaregatan 42 / Henckels Torg 4

Kontor Nyproduktion GreenHaus

Yta

253 kvm

Arbetsplatser

12 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa

Kontor uppe på 4 våningen, men utsikt mot Sundet och söder ut. Kontoret är under produktion och kommer vara inflyttningsklart till hösten eller vid annan tidpunkt som parterna kommer överens om.
Layout och materialval har våra arkitekter valt ut speciellt för denna lokal.

Planlösning

Öppet kontorslandskap på ca 80 kvm, 3 mötesrum,1 telerum, öppen och välkommande reception och lounge.

Området

I markplan kluckar vattnet mot husets brygga, som är vänd in mot staden. I bottenplan doftar det gott från caféet , en energirik mötesplats för hela kvarteret. Ta med dig kaffet upp på utomhusverandan, med hänförande utsikt över sundet och Danmark, eller i parken vid kajkanten.

Kommunikationer

250 m till Helsingborg C (fd Knutpunkten) en smidig närhet till bussar och tåg.

Parkering

Parkering i huset eller i närliggande parkeringshus som Helsingborg Stad bygger, där vi kommer ha reserverade platser.

Service

Närheten till Helsingborg City och stadens resecentrum, butiker och restauranger ligger ett stenkast bort. På plan 1 i Green Haus huserer experterna inom coworking United Spaces, som erbjuder kontor och konferensrum. Man erbjuder även service och föreläsningar som ni kan ta del av till ett extra förmånligt pris. I bottenvåning öppnar Le Croissant sitt franskinspirerade café. Andra restauranger finns i direkt närhet till Green Haus.

Fastigheten

Just nu färdigställer vi Green Haus, ett ca 10 000 kvm stort kontorshus på Oceanhamnen i Helsingborg. Första hyresgästerna flyttar in i april 2022. Det blir ett mycket speciellt kontorshus på flera sätt. Förutom en härlig, ljus vy över sundet och mot Danmark, är det ock­ så byggt helt och hållet för att människorna som jobbar där ska vara friskare, idérikare och prestera bättre. Fastigheten kommer WELL certifierad, som är en global byggstandard med människans välbefinnande i centrum. Idag är redan över 90% av fastigheten uthyrd och vi har 2 lokaler kvar att erbjuda. Green Haus är ett hållbart hus ur alla aspekter.

Teknisk information

Senaste tekniken samt miljö- och hållbarhetslösningar som sticker ut.Bl.a. med ett helt nytt och unikt avloppssystem. Det nya systemet samlar in och använder avfallet som råvara för att producera biogas och växtnäring.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Guld
  • Total energianvändning: 19 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,03 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Advokatfirman Juhlin & Partners KB - AFRY AB- Helsingborg - Banjo i Helsingborg AB - Bengt Dahlgren Syd AB - Grant Thornton Sweden AB - Helsingborg - Helsingborgs Kommun - Helsingborgs Vårdcentral AB - Knowit Syd Group AB - Localize Direct - United Spaces Studio Malmö AB

Buss < 500m Båt < 500m Tåg < 500m Garage Restaurang/café Cykelförråd

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Åse Lundgren

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Helsingborg