Gå till huvudinnehåll

Borås Katrinedal

Katrinedalsgatan 22

Kontor

Yta

500 kvm

Arbetsplatser

10 - 30 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Tilltalande kontor med öppna ytor!

Välkommen till den perfekta kontorslokalen. Här finns en rymlig och modern yta som är skapad för att inspirera till kreativitet och produktivitet.

Med stora öppna ytor är det en idealisk miljö för att främja samarbete, innovation och utveckling. Här kan du och ditt team trivas och blomstra, med gott om utrymme för brainstorming, möten och annan arbetsrelaterad verksamhet.

Lokalen har alla bekvämligheter du behöver för att skapa en positiv arbetsmiljö, du kan vara säker på att din verksamhet kommer att frodas här. Rymligt pausrum med många sittplatser. Omklädningsrum med dusch och bastu.

Så om du letar efter en inspirerande och bekväm kontorslokal i Borås, leta inte längre. Kontakta oss idag för att ta en titt och upptäcka allt denna fantastiska plats har att erbjuda.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Området

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service. Fastigheten ligger intill friskis och svettis för träning och även intill den populära lunchrestaurangen Andra Våning för en god bit mat. Lunchpromenaden kan annars avnjutas i den gröna Annelundsparken.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig hit via riksväg 40, väg 41 och 27. Här finns även busshållplats med täta förbindelser samt väl utbyggda gång- och cykelvägar.

Parkering

Parkering finns anslutning till fastigheten.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten består av en byggnadskropp fördelat på en lågdel för industri- och lagerverksamhet samt en högdel för kontorsverksamhet.

Fördelar

  • Fräscht
  • Öppen planlösning
  • Yteffektivt

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 101 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 3,2 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Assemblin El AB - Katrinedal 14 - Nordlo Borås AB - Tubus System AB - Älvsborgs Larmcentral AB - Ösönerplast Aktiebolag

Modernt Skyltläge Nära centrum

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås