Gå till huvudinnehåll

Stockholm City

Torsgatan 13

Kontor

Yta

385 kvm

Arbetsplatser

17 - 34 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

7

Ljust, modernt och effektivt kontor med fin utsikt!

Välkommen till denna moderna och yteffektiva lokal med Cityläget

Här får ni som hyresgäst ett vackert kontor med fönster i alla fyra väderstrecken vilket ger ett härlig ljusinsläpp.

Föstabilden är E-stylad (digitalt möblerad).

I fastigheten mitt emot huserar konditoriet och bageriet Ritorno som erbjuder en mysig miljö med ljuvliga bakverk och lunch.

För träningssugna finns gymmet STC i huset och på innergården i fastigheten bredvid finns en fin padelbana som är öppen för bokning för alla Castellums hyresgäster.

Välkommen på visning!

Området

Området ligger i hjärtat av Stockholm och binder ihop City, Kunsgholmen och Vasastaden. Läget är det bästa tänkbara, bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen och på några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Kort promenadavstånd till flera stora knutpunkter så som T-Centralen, Sankt Eriksplan och Hötorget. Flertalet bussar och Arlanda Express finns också nära. För dig som cyklar finns finns goda cykelförbindelser med breda cykelbanor precis utanför fastigheten. Gemensamt cykelrum med laddskåp och omklädningsrum underlättar cykelpendlingen ytterligare.

Parkering

Det finns garageplatser att hyra i fastigheten, både med och utan elladdning. Tvärs över gatan på Torsgatan 12 finns även ett ytterligare garage som är öppet för allmänheten vilket är idealt för besökare . Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Fastigheten

Fastigheten Klassföreståndaren 3 går även under namnet Flat Iron Building och är en av de mest spektakulära landmärkena i Stockholms innerstad. Fastigheten består av två byggnader som båda uppfördes 2008 och består av 8 våningsplan med flexibla och moderna kontor som alla har fantastisk utsikt över Klara Sjö och City.

Fördelar

  • Härligt ljusinsläpp
  • Yteffektiv
  • Citynära

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED New Construction, Gold
  • Total energianvändning: 85 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Addedo AB - Castellum - Domstolsverket - Entelios AB - Epical Sweden AB - Hexagon AB - Innoenergy - KeyPlants AB - Learnifier AB - OneLab AB - Optimizely AB - Panini AB - Poolia AB - Simcorp Sverige AB - Simployer AB - Statskontoret - Vertex Pharmaceuticals AB - Vizrt Sweden AB

T-bana < 500m Cykelförråd Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Lena Bredberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm