Gå till huvudinnehåll

Mölndal Åbro

Kryptongatan 20

Kontor Lager/Logistik

Yta

1 147 kvm

Arbetsplatser

5 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-03-01

Våningsplan

3

Höglager med kontor

Välkommen till denna fantastiska lokal i Åbro!

Här har du en möjlighet att hyra en imponerande lokal med generösa utrymmen och utmärkt logistik.

Det stora lagret med en takhöjd på ca 5 meter ger dig gott om utrymme för att lagra och hantera material och produkter. Med en imponerande yta på ca 865 kvm finns det gott om plats för din verksamhet att växa och utvecklas. Dessutom erbjuder lokalen två lastbryggor för smidig och effektiv varuhantering.

Intill lagret finns ett kontor som erbjuder, bekväma och funktionella utrymmen för dina anställda samt trevlig utsikt. Det finns stora omklädningsrum med duschar och ett trevligt fikarum där du och ditt team kan koppla av och ladda upp inför arbetsdagen.

Detta industriområde är välkänt och erbjuder närhet till viktiga transportleder som E6/E20 och Söderleden. Det ger er enkel tillgång till både lokal och regional marknad.

Tveka inte att ta ditt företag till nästa nivå genom att hyra denna lokal i Åbro.

Området

Åbro industriområde ligger i Mölndal strax söder om Göteborg - ett lugnt, naturnära men ändå centralt indutriområde med skogen på ena sidan och E6:an på den andra. Mölndals stad har precis som de flesta andra industrikommuner genomgått en kraftfull omvandling. För åtskilliga hundra år sedan fanns många kvarnar i möllornas dal; Mölndal. Idag är kvarnarna borta men vi bidrar på annat sätt till utvecklingen av den högteknologiska sektorn i Göteborgsregionen. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad. Mölndals företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige. Vid den senaste mätningen kom vi på 12:e plats, bäst i Göteborgsregionen enligt företagen själva

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och Mölndals centrum med Mölndals Knutpunlt ligger ca. 2 km bort, där finns pendeltåg mot Göteborg och Kungsbacka, spårvagnstrafik mot Göteborg och busstrafik åt alla riktningar.

Service

I området finns flera restauranger, och i Mölndals centrum samt Kållered köpstad som ligger ca. 5 km söderut finns restauranger, shopping, banker m.m.

Fastigheten

Industrifastighet

Fördelar

  • Två lastbryggor
  • Höglager
  • Åbro industriområde

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 43 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,32 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AstraZeneca AB - Blinkentools AB - Brigo AB - Englund-Gruppen flooring AB - Englund-gruppen Sverige AB

Lastbrygga Kombinationslokal Skyltmöjligheter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Mölndal