Gå till huvudinnehåll

Mölndal Åbro

Kryptongatan 20

Kontor

Hyresindikation

9 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Kallhyra 900 kr/kvm/år
Driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer

Yta

116 kvm

Arbetsplatser

2 - 6 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Mindre kontor i Åbro med stora möjligheter

Här har du en perfekt plats för ditt mindre byggföretag eller för en enskild yrkesverksamhet som målare eller elektriker. Denna lilla lokal på 116 kvm i Åbro har allt du behöver för att driva din verksamhet effektivt.

Lokalen innehåller två stora omklädningsrum, två kontor och ett pentry som ger dig all den komfort och funktionalitet du behöver. Dessutom är läget perfekt, med god tillgänglighet till områdets viktigaste kommunikationsvägar.

Så om du söker efter en lokal som passar perfekt för ditt företags behov, leta inte längre.

Boka en visning nu och ta första steget mot att driva din verksamhet framåt!

Området

Åbro industriområde ligger i Mölndal strax söder om Göteborg - ett lugnt, naturnära men ändå centralt indutriområde med skogen på ena sidan och E6:an på den andra. Mölndals stad har precis som de flesta andra industrikommuner genomgått en kraftfull omvandling. För åtskilliga hundra år sedan fanns många kvarnar i möllornas dal; Mölndal. Idag är kvarnarna borta men vi bidrar på annat sätt till utvecklingen av den högteknologiska sektorn i Göteborgsregionen. Flera av de mest forskningsintensiva företagen finns i Mölndals stad. Mölndals företagsklimat rankas bland de bästa i Sverige. Vid den senaste mätningen kom vi på 12:e plats, bäst i Göteborgsregionen enligt företagen själva

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och Mölndals centrum med Mölndals Knutpunlt ligger ca. 2 km bort, där finns pendeltåg mot Göteborg och Kungsbacka, spårvagnstrafik mot Göteborg och busstrafik åt alla riktningar.

Service

I området finns flera restauranger, och i Mölndals centrum samt Kållered köpstad som ligger ca. 5 km söderut finns restauranger, shopping, banker m.m.

Fastigheten

Industrifastighet

Fördelar

  • Prisvärt
  • Åbro
  • Bra läge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 43 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,32 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AstraZeneca AB - Blinkentools AB - Brigo AB - Englund-Gruppen flooring AB - Englund-gruppen Sverige AB

Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Jesper Grenander

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Mölndal