Gå till huvudinnehåll

Uppsala City

Vaksalagatan 16

Kontor

Yta

330 kvm

Arbetsplatser

23 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Central kontorslokal med två egna terrasser

Välkommen till denna fina kontorslokal i ett mycket attraktivt läge. Lokalen erbjuder fina detaljer såsom höga teakfönster och två egna terrassytor som möjliggör för er att arbeta ute delar av dagen, ta en avkopplande fika eller varför inte nyttja ytan för en after work med kollegorna.
I och med att lokalen har delats av från en större yta så finns visst behov av anpassning vilket möjliggör för er att få vara med och påverka den slutgiltiga planlösningen för att verkligen skapa en lokal för er att trivas i.
Läget vid korsningen Kungsgatan/Vaksalagatan kan knappast bli mer centralt. På några minuter promenerar du till Resecentrum eller Stora Torget och flertalet busslinjer stannar intill fastigheten. På fastigheten finns även garage för parkering av både bilar och cyklar.

Planlösning

Lokalen kommer att anpassas tillsammans med blivande hyresgäst. Här är lätt att skapa en trevlig blandning av landskap, konferensytor och samtals-/teamsrum. Kök och matplats placeras med fördel i anslutning till er egna terrass i soligt läge. Ytterligare en terrass finns mot trevlig innergård. Här finns stora möjligheter att skapa en stimulerande och produktiv arbetsmiljö anpassad efter ert behov. Berätta om dina önskemål så tar vi fram en lösning tillsammans.

Kommunikationer

Till fastigheten är det lätt att ta sig hållbart med tåg buss, elbil eller cykel. Buss stannar precis utanför.

Parkering

Garageplatser finns att hyra. Även med laddmöjlighet. Det finns även möjlighet att parkera cykeln i låst garage.

Service

Direkt närhet till hela citys utbud av restauranger, butiker och service.

Fastigheten

På fastigheten finns tre huskroppar. Den minsta, Tingshuset, är från 1903 medan den del som tidigare i folkmun har kallats "Sparbankshuset" är från 1970. Den nya kontorsbyggnaden, Kungspassagen stod färdig under 2021. Kungspassagen är byggd i enlighet Well Building Standard och även certifierad i enlighet med Miljöbyggnad guld. Högst upp i Kungspassagen finns en stor takterrass med växtbäddar, loungeytor och utekontorsarbetsplatser. Här finns också ett stort konferensrum som går att hyra.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Silver, Miljöbyggnad nyproduktion, Guld
  • Total energianvändning: 75 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,27 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bjerking AB -Dragarbrunn 21:1 - Doctricks AB - Grant Thornton Sweden AB- Dragarbrunn 21:1 - Natsu Sushi - Nordea Bank Abp, filial i Sverige - Dragarbrunn 21:1 - nWise AB - Paesano City AB - Ramklar - Region Uppsala BUP - Royal Streaming AB - Söderberg & Partners - Träffpunkt Tinget

Tåg < 500m Buss < 500m Garage Cykelförråd Terrass

Karta

Dokument

Kontaktperson

Projektuthyrare

Theresa Söderlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Uppsala