Gå till huvudinnehåll

Stockholm City

Torsgatan 16

Butik Kontor

Yta

766 kvm

Arbetsplatser

35 - 50 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Kontor/ butik eller showroom med bra takhöjd och närhet till Centralstationen

Välkommen till denna lokal på Torsgatan, centralt belägen i Stockholm!

Här får ni som hyresgäst en härlig takhöjd, stora butiksfönster som ger god exponering och närhet till Centralstationen.

Lokalen passar utmärkt som butik, kontor och showroom. Planlösningen består av ett öppet landskap med två större kontorsrum, flera konferensrum, ett tillhörande lager och förråd.

Maximera exponeringen för din verksamhet med de stora butiksfönsterna och dra nytta av närheten till Centralstationen för att nå en bred publik. Oavsett om du behöver en butik, kontor eller showroom, erbjuder denna lokal en anpassningsbar plats som kommer att lyfta din verksamhet till nya höjder.

I fastigheten huserar konditoriet och bageriet Ritorno som erbjuder en mysig miljö med ljuvliga bakverk och lunch.

Mitt över gatan finns Panini som serverar enklare lunch och gofika.

För träningssugna finns gymmet STC i fastigheten och på Torsgatan 26 finns en fin padelbana som är öppen för bokning för alla Castellums hyresgäster.

Välkommen på visning!

Området

Kontrasternas kvarter, en knutpunkt i hjärtat av Stockholm där City möter Vasastaden och Kungsholmen. Ett läge där du når stora delar av innerstaden bara med några minuters promenad. Väljer du andra transportmedel så är det ett stenkast till tunnelbana, buss, tåg eller flygbussarna som snabbt tar dig vidare ut i världen eller tar dina kunder och kollegor till dig. Området bjuder även på ett härligt utbud av caféer, restauranger, hotell och upplevelser så som både konst och kultur. Grönområderna är många så varför inta ta din lunch och slå dig ner i en av de grönskande oaserna.

Kommunikationer

Med en kort promenad når du T-Centralen, Sankt Eriksplan och Hötorget. Ett flertal busslinjer och Arlanda Express ligger precis runt knuten. För dig som cyklar finns finns både goda cykelförbindelser och cykelbanor precis utanför fastigheten. Gemensamt cykelrum med laddskåp och omklädningsrum underlättar cykelpendlingen ytterligare.

Parkering

På Torsgatan 12 finns ett garage för både besökande och reserverade garageplatser, med eller utan el. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Fastigheten

Idag är detta ett stort kontorskvarter men i över 100 år hade Arla och dess föregångare sitt huvudkontor här och huset var känt som Stockholms Mjölkcentral. Majoriteten av byggnaderna i kvarteret uppfördes i slutet av 1980-talet men det finns även delar med byggår från förra sekelskiftet. Bakom fasaderna ligger lummiga innergårdar som binder ihop Torsgatan med Dalagatan där du kan koppla av från stadens brus. Vi erbjuder service som bageri, gym, cykelservice och ett stort garage.

Fördelar

  • Bra takhöjd
  • Nära centralen
  • Bra skyltläge

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad befintlig, Silver
  • Total energianvändning: 47 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bageri Ritorno AB - Engagemangsnätverket AB - Etimo AB - Folkuniversitetet - Hem Design Studio Sweden AB - i-Centrum AB - Jonna AB - Life Europe AB - Pacing Apps AB - Session Map /Session Academy - Sigholm Tech AB - STC - Stockholms Rygg och Ledmottagning AB - Studieförbundet - Svenska Handelsbanken AB - UU Brand & Recruit AB

T-bana Gym < 500m Garage Cykelförråd

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Lena Bredberg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm