Gå till huvudinnehåll

Västerås Tunbytorp

Tunbytorpsgatan 23

Butik Industri Kontor Lager/Logistik

Yta

297 - 992 kvm

Arbetsplatser

20 - 70 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Om lokalen

Nyproducerade moderna industrilokaler på Tunbytorp

Här planerar vi för moderna och yteffektiva lokaler där du som hyresgäst har stor möjlighet att vara med och utforma din lokal efter dina önskemål.
Vi planerar för två större butiks- eller industriytor ut mot Tunbytorpsgatan och ytterligare tre lokaler i två plan (entresolplan eller hel övervåning) i resterande del av byggnaden. Längst in på fastigheten finns plats för inhägnade uteytor och parkeringar.

Planlösning

Flexibel planlösning efter önskemål och behov. Alla lokaler har port, 4,5 m hög och möjlighet till hel övervåning.

Lokal 1: ca 297 kvm
Lokal 2: ca 455 kvm
Lokal 3: ca 679 kvm
Lokal 4: ca 310 kvm
Lokal 5: ca 992 kvm

Område

Tunbytorp är ett av Västerås starkaste industriområden, staden växer i närområdet och inom Tunbytorp finns flertalet entreprenörer, restauranger samt flertalet av de större bilmärkena bedriver sin verksamhet här. Närhet till Stenby handelsområde där bla Coop och Systembolaget huserar.

Kommunikation

Närhet till flertalet större trafikleder inklusive E-18, Västerås citykärna och flygplatsen ligger inom några. Goda kommunala kommunikationer.

Parkering

Fri parkering på uppmärkta platser.

Service

Inom Tunbytorp finns flertalet lunchrestauranger, mackbar med försäljning av sallader, flertalet b2b butiker samt allt som rör bilar. Närhet till Stenby handelsområde med systembolag och Coop.

Fastighet

Projektfastighet/tomt

Energi & hållbarhet
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Buss < 500m Markparkering

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrningschef

Axel Sundquist

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Västerås