Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Lilla Bommen 4

Kontor

Yta

625 kvm

Arbetsplatser

20 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Kontor i expansiva lilla Bommen

Välkommen till vår fantastiska lokal i Lilla Bommen, Göteborg! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar som denna lokal har att erbjuda. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas!

Planlösning

Med en blandad planlösning och en strategiskt attraktiv plats är denna lokal perfekt för att driva din verksamhet till framgång. Lokalens blandade planlösning ger dig möjligheten att anpassa den efter dina behov och önskemål. Med flexibilitet i layouten kan du skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt företag. Oavsett om du behöver öppna kontorsytor, konferensrum kan denna lokal ge dig den flexibilitet du behöver för att växa och utvecklas.

Området

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Fastigheten

Fastighet i nio våningar som består av kontor och i bottenplan ett konferenscenter. Garage finns i källarplanet som nås via hiss. I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.

Fördelar

  • Läge
  • Service
  • Expansivt område

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 98 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,06 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

AcadeMedia Support AB - Edithouse Film Works AB - Face2Face AB - Heidelberg Materials Precast Contiga AB - Lektus Sweden AB - Lilla Bommen Konferenscenter AB - Lorensbergs Communication AB - Luxoft Sweden AB - Rädda Barnen - Sileo Holding AB - Sileo Kapital AB - StudentConsulting Sweden AB

Skyltläge Konferensservice Garage Café 50 meter Buss 500 meter Båt 300 meter Spåvagn 500 meter Tåg 500 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg