Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Drottninggatan 32

Kontor

Yta

330 kvm

Arbetsplatser

16 - 33 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Mycket trivsamt kontor i kanonläge på Drottninggatan i Norrköping

Välkommen till ett ljust och trivsamt kontor mitt på Drottninggatan, beläget i en central men ändå lugn miljö. Denna lokal erbjuder en perfekt arbetsplats med stora och luftiga rum i olika storlekar, inramade av vackra fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.

En härlig öppen gemensamhetsyta ligger centralt i lokalen och skapar en mycket trevlig och inspirerande planlösning. Här har du och dina kollegor möjlighet att samarbeta och känna en stark samhörighet. I anslutning till gemensamhetsytan finner du ett välutrustat pentry, komplett med diskmaskin, kyl, frys, microugn och en praktiskt framdragen ledning för kaffemaskin – allt för att underlätta era pauser och matstunder.

Lokalen stoltserar också med två helkaklade toaletter, varav en är utrustad med en modern och bekväm dusch. Detta ger er en bekväm arbetsmiljö som är anpassad efter era behov. Dessutom finns ett konferensrum till hands för möten och presentationer samt bra förrådslösningar för att organisera och lagra ert material på ett effektivt sätt.

För er bekvämlighet och tillgänglighet finns en hiss som tar er smidigt upp till lokalen. Dessutom erbjuder fastigheten varmgarage, vilket är idealiskt för att säkerställa att era fordon håller en behaglig temperatur även under kalla dagar.

Detta är en unik möjlighet att hyra en lokal som kombinerar bekvämlighet, ljus och trivsel på en av stadens mest eftertraktade adresser. Perfekt för företag som söker en inspirerande arbetsplats med närhet till stadens puls men ändå i en lugn miljö.
Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska arbetsutrymme på Drottninggatan – kontakta oss för visning och mer information redan idag!

Vissa bilder är visionsbilder.

Planlösning

Rymlig lokal med öppet gemensamt mötesrum och pentry i mitten. Bra konferenslösningar och flertal ståtliga kontor runt om för individuellt arbete. Balanserad design främjar samarbete och effektivitet. Inspirerande arbetsmiljö!

Området

Mitt på Drottninggatan, omgiven av några av stadens mest ikoniska platser, finner du Stadstornet och S:t Olai kyrka, som strålar med historisk charm. Intill ligger en trevlig park, perfekt för avkoppling och rekreation. På andra sidan av Gamla Rådstugugatan finns Knäppingsborg och den vackra Strömsparken, där du kan njuta av naturens lugn och vackra omgivningar. Om du vill shoppa är det bara en 2 minuters kort promenad till citybutikerna, där du kan hitta allt du behöver. Denna plats erbjuder den perfekta kombinationen av kultur, natur och bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk plats att utforska och uppleva.

Kommunikationer

Längs med Drottninggatan går en spårvagnslinje, vilket gör det enkelt att ta sig till Resecentrum till fots eller ta sig vidare till Söder Tull, där lokaltrafikens mötespunkt finns.

Parkering

Garage med 67 parkeringsplatser, med en hiss som tar dig direkt upp till arbetsplatsen.

Service

Ett attraktiva läge mitt i stadskärnan, där ni har bekväm tillgång till alla kommersiella tjänster, stadens stora shoppinggallerior och ett omfattande utbud av restauranger. Dessutom har ni förmånen att arbeta i närheten av Knäppingsborg, ett charmigt kvarter med mysig småskalig handel och en rad trevliga restauranger.

Fastigheten

Perfekt belägen fastighet i hjärtat av Norrköpings charmiga innerstad, mitt på Drottninggatan. Här erbjuds en idealisk kombination av kontor, butiker och bekväma garageplatser. Fastigheten är utrustad med modern hiss för enkel tillgänglighet.

Teknisk information

Hiss finns i det gemensamma trapphuset. Optimerad direktförbindelse genom en hiss, från garaget till den angivna lokalen.

Fördelar

  • Mitt i City
  • Stort och fint
  • Garage

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 181 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Annot - Brandkonsulten - Castellum Mitt Aktiebolag - ComUnit AB - Diabas Arkitekter AB - Encia AB - HAG Produktion, A Grentzelius - Karriärvägledarna i Sverige AB - Norrköpings kommun - Markattan - Prima Dental - Reventia AB - Stenå Comp System AB - Teknikbolaget i Norrköping AB

Garage Tåg 500 meter Buss 20 meter Spårvagn 20 meter Restaurang 30 meter Café 30 meter Hotell 50 meter Gym 100m Dusch & omklädning Utsikt

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping