Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Gamla Rådstugugatan 25

Kontor

Yta

156 kvm

Arbetsplatser

8 - 16 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Mitt i city Nyrenoverat Ljust & fint

Om lokalen

Utforska denna kontorslokal med enastående läge mitt i stadens hjärta

Ta chansen att vara med och skapa det moderna kontoret från grunden, där ni kan ge det er egen personliga touch och prägel!
Som hyresgäst har ni fullständig kontroll och beslutsrätt.
Vi står redo att hjälpa er med skräddarsydda idéer och skisser baserat på era önskemål. Dessutom är vi här för att stödja er med arbetsplatsstrategin, så att ni vet vad som är viktigt för medarbetare och chefer.

Missa inte möjligheten för ert företag att etablera sig i denna pärla av en fastighet mitt i city, som dessutom är granne med underbara Knäppingsborg!

Vänligen notera att bilderna är visionsbilder och endast avsedda att illustrera möjliga framtidsscener.

Låt oss tillsammans skapa det perfekta kontoret för era behov och visioner.

Planlösning

Här har ni möjlighet att skapa ett kontor med en flexibel planlösning, där ni kan välja mellan helt öppna ytor, traditionella cellkontor eller en kombination av båda. Vi är självklart med er hela vägen och hjälper till att hitta den optimala lösningen för era specifika behov.

Område

Mitt på Drottninggatan, omgiven av några av stadens mest ikoniska platser, finner du Stadstornet och S:t Olai kyrka, som strålar med historisk charm. Intill ligger en trevlig park, perfekt för avkoppling och rekreation.

På andra sidan av Gamla Rådstugugatan finns Knäppingsborg och den vackra Strömsparken, där du kan njuta av naturens lugn och vackra omgivningar.

Om du vill shoppa är det bara en 2 minuters kort promenad till citybutikerna, där du kan hitta allt du behöver.

Denna plats erbjuder den perfekta kombinationen av kultur, natur och bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk plats att utforska och uppleva.

Kommunikation

Längs med Drottninggatan går en spårvagnslinje, vilket gör det enkelt att ta sig till Resecentrum till fots eller ta sig vidare till Söder Tull, där lokaltrafikens mötespunkt finns.

Parkering

Garage med 67 parkeringsplatser, med en hiss som tar dig direkt upp till arbetsplatsen.

Service

Ett attraktiva läge mitt i stadskärnan, där ni har bekväm tillgång till alla kommersiella tjänster, stadens stora shoppinggallerior och ett omfattande utbud av restauranger. Dessutom har ni förmånen att arbeta i närheten av Knäppingsborg, ett charmigt kvarter med mysig småskalig handel och en rad trevliga restauranger.

Fastighet

Perfekt belägen fastighet i hjärtat av Norrköpings charmiga innerstad, mitt på Drottninggatan. Här erbjuds en idealisk kombination av kontor, butiker och bekväma garageplatser. Fastigheten är utrustad med modern hiss för enkel tillgänglighet.

Energi & hållbarhet
 • Total energianvändning: 181 kWh / m², år
 • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO² / m², år
Teknisk information

Hiss finns i det gemensamma trapphuset.

Hyresgäster i fastigheten
 • Prima Dental
 • ComUnit AB
 • HAG Produktion, A Grentzelius
 • Norrköpings kommun - Markattan
 • Teknikbolaget i Norrköping AB
 • Encia AB
 • Stenå Comp System AB
 • Gocciani i Norrköping
 • Reventia AB
 • Karriärvägledarna i Sverige AB
Cykelgarage Garage Café 20 meter Friskvård 100 meter Restaurang 20 meter Spårvagn 10 meter Tåg 300 meter Hotell 100 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping