Gå till huvudinnehåll

Norrköping Centralt Innanför Promenaderna

Knäppingsborgsgatan 6

Butik Kontor

Yta

160 kvm

Arbetsplatser

16 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

1

Kontorslokal eller butik mittemot Knäppingsborg på markplan

Rakt över gatan från Knäppingsborg finns denna rymliga lokal tillgänglig.
Den är strategiskt belägen i ett av de mest populära områdena i Norrköping och har en oslagbar plats.
Eftersom den är omgärdad av en av stadens mest trafikerade gator, kommer den definitivt att fånga uppmärksamheten med sitt utmärkta skyltläge.
Det innebär att du kommer att dra till dig potentiella kunder och besökare från första stund och få en konkurrensfördel.

Men det är inte bara den enastående exponeringen som gör denna lokal så attraktiv. Den är också nära till en mängd olika bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger, kontor och lagerverksamhet.
Detta skapar en perfekt balans mellan arbete och nöje och kommer att vara uppskattat av dina anställda som enkelt kan ta sig till och från jobbet.

Om du har missat möjligheten att placera din verksamhet i en idealiskt centralt belägen lokal, är det här din chans att ta den!

Planlösning

Här finns generösa öppna ytor och mötesrum. Lokalen kan självklart anpassas efter dina specifika önskemål. Dessutom har den en separat egen entré samt direktåtkomst från garaget till lokalen.

Området

Mitt på Drottninggatan, omgiven av några av stadens mest ikoniska platser, finner du Stadstornet och S:t Olai kyrka, som strålar med historisk charm. Intill ligger en trevlig park, perfekt för avkoppling och rekreation. På andra sidan av Gamla Rådstugugatan finns Knäppingsborg och den vackra Strömsparken, där du kan njuta av naturens lugn och vackra omgivningar. Om du vill shoppa är det bara en 2 minuters kort promenad till citybutikerna, där du kan hitta allt du behöver. Denna plats erbjuder den perfekta kombinationen av kultur, natur och bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk plats att utforska och uppleva.

Kommunikationer

Längs med Drottninggatan går en spårvagnslinje, vilket gör det enkelt att ta sig till Resecentrum till fots eller ta sig vidare till Söder Tull, där lokaltrafikens mötespunkt finns.

Parkering

Garage med 67 parkeringsplatser, med en hiss som tar dig direkt upp till arbetsplatsen.

Service

Ett attraktiva läge mitt i stadskärnan, där ni har bekväm tillgång till alla kommersiella tjänster, stadens stora shoppinggallerior och ett omfattande utbud av restauranger. Dessutom har ni förmånen att arbeta i närheten av Knäppingsborg, ett charmigt kvarter med mysig småskalig handel och en rad trevliga restauranger.

Fastigheten

Perfekt belägen fastighet i hjärtat av Norrköpings charmiga innerstad, mitt på Drottninggatan. Här erbjuds en idealisk kombination av kontor, butiker och bekväma garageplatser. Fastigheten är utrustad med modern hiss för enkel tillgänglighet.

Teknisk information

Hiss finns i det gemensamma trapphuset.

Fördelar

  • Elbilsladdning
  • Varmgarage
  • Utmärkt skyltläge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 181 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Annot - Brandkonsulten - Castellum Mitt Aktiebolag - ComUnit AB - Diabas Arkitekter AB - Encia AB - HAG Produktion, A Grentzelius - Karriärvägledarna i Sverige AB - Norrköpings kommun - Markattan - Prima Dental - Reventia AB - Stenå Comp System AB - Teknikbolaget i Norrköping AB

Garage i fastigheten Elbilsladdning Tåg 500m Buss 50m Restaurang/café 50m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

André Is

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Norrköping