Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Torggatan 23

Butik

Yta

194 kvm

Arbetsplatser

1 - 10 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Perfekta butikslokalen för din verksamhet!

Letar du efter den perfekta butikslokalen för att ta din verksamhet till nästa nivå? Då har du kommit rätt! Vi kan erbjuda en fantastisk butikslokal mitt i hjärtat av Borås city - en plats som är känd för sin livliga atmosfär och rika kultur.

Den här butikslokalen är perfekt för dig som vill sätta din verksamhet på kartan. Med rymlig takhöjd och stora fönster är det lätt att skapa en välkomnande och inspirerande atmosfär. Dessutom är lokalen strategiskt belägen vid Stora Torget vilket gör det lätt för kunderna att besöka butiken.

Oavsett om du driver en liten butik eller ett större företag, så är den här butikslokalen den ultimata platsen för att växa och utvecklas. Borås city erbjuder en dynamisk och spännande miljö där det finns massor av möjligheter att öka din synlighet och attrahera nya kunder.

Så varför inte ta chansen att bli en del av Borås citys puls och hyra den här fantastiska butikslokalen idag? Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.

Fördelar

  • Mitt i City
  • Bästa läget
  • Skyltläge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 108 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,89 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Arbetsförmedlingen - Midas 14 - Bankomat AB - Midas 14 - Bik Bok AB - Castellum Väst Aktiebolag - Castellum Väst Borås AB - Dressman AB - Midas 14 - Försäkringskassan - Midas 14 - Handelsbolaget Svenska Bio Lidingö - Lernia Bemanning AB - Midas - Länsstyrelsen i Västra Götalands Län - Nail Icon i Borås AB - Skatteverket - Midas 14 - Springrolls AB - SSC - Ur & Penn AB - Önska

Restaurang/café Centralt Buss < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås