Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Torggatan 25

Butik Kontor

Yta

440 kvm

Arbetsplatser

5 - 30 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Fräckaste lokalen i stan! Bra exponering med ett centralt läge!

Mitt i vår vackra stad finner ni denna lokal med bästa möjliga skyltläge mitt i citykärnan. Belägen mitt i händelsernas centrum i vår unika och centralaste fastighet - kv Midas!

Här finns en stor öppen yta med mycket ljusinsläpp för butik eller kontor som är belägen på plan 2. Den är lättillgänglig via trappa och hiss från gatuplan mot Stora Torget.
Här kan du marknadsdsföra dig via stora fönster som vetter mot två håll. Ingen kan missa att ni finns där!

Idag är lokalen en stor öppen yta med personalutrymme Du är med och påverkar din egen planlösningen oavsett om Du vill ha kontorsrum eller mer öppna ytor så tittar vi gemensamt på en lösning.

Vill du etablera din verksamhet med bästa placerings-och skyltläge för att bli en framgångsaga? Kontakta oss!

Området

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.

Parkering

Besöksparkering finns i t ex Midas-garaget och på Midas-terrassen.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Byggnaden innehar butiker och kontor och garage.

Fördelar

  • Skyltläge
  • Mitt i City
  • Stora fönster

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 108 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 2,89 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Arbetsförmedlingen - Midas 14 - Bankomat AB - Midas 14 - Bik Bok AB - Castellum Väst Aktiebolag - Castellum Väst Borås AB - Dressman AB - Midas 14 - Försäkringskassan - Midas 14 - Handelsbolaget Svenska Bio Lidingö - Lernia Bemanning AB - Midas - Länsstyrelsen i Västra Götalands Län - Nail Icon i Borås AB - Skatteverket - Midas 14 - Springrolls AB - SSC - Ur & Penn AB - Önska

Tåg < 500m Cykelförråd Buss < 500m Restaurang/café

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås