Gå till huvudinnehåll

Göteborg Säve

Säve flygplatsväg 25

Kontor

Yta

166 kvm

Arbetsplatser

15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Ljus fin lokal med tillgång till konferensytor

Flytta in i morgon i vår nyöppnade coworking i samma byggnad som Castellumägda Nolvik Restaurang och Konferens vid Säve Flygplatsområde.
I en kreativ och härlig miljö delar du ytor med andra trevliga företagare och bygger upp ett nätverk för ditt företag. Slappna av med en god kopp kaffe i vår lounge.

Vi erbjuder ett modernt aktivitetsbaserat kontor med människan i centrum. Korta och flexibla kontrakt.
Vad ingår i avtalet? tillgång 24/7, wifi, skrivbord, stol, skåp, skrivare, pentry, kaffe, wc, städning.
Det finns olika storlekar på mötesrum med plats för 4-15 personer som hyrs efter behov. 30% rabatt på lämnas på alla mötesrum.
Parkeringsmöjligheter finns vid fastigheten, mot avgift.

I ditt nya kontor är möblerna väl genomtänkta och består till stor del av återvunna produkter och material.
Vi har en populär restaurang i fastigheten där vi lämnar 10% rabatt när du köper din lunch.
Hiss finns.

Området

Vår vision och ambition är att utveckla flygplatsområdet till ett av Nordens modernaste och största logistiknav med ett företagskluster för innovation och utveckling med fokus på hållbara transporter och mobilitet. I dagsläget har vi ca 65 st hyresgäster i området bl a flygverksamhet i form av helikopterflyg - ambulanshelikopter, sjöräddningshelikopter och polishelikopter utgår härifrån. Det finns även tre stycken flygskolor med pilotutbildning, privatflygcertifikat och flygledarutbildning. Ett nystartat svenskt elflygföretag har etablerat sig här som ämnar att utveckla det första svenska elflygplanet till år 2025. Vi har poplulära Aeroseum som granne som är ett upplevelsebaserat aktivitetscenter där man upplever miljön och känslan av flygande farkoster med alla sina sinnen och man får ta del av flygets historia och utveckling. Totalt arbetar ca 400 st personer i de olika verksamheterna. Utvecklingsområde omfattar närmare 3 miljoner kvadratmeter mark. För den långsiktiga utvecklingen av området krävs nya detaljplaner. Den största delen blir ytor för logistikverksamhet och den delen som ligger närmast flygplatsen kommer att utvecklas vidare som en testbädd för fordon med batteri- och bränslecellsteknik. Det är dessutom verksamheter som kan kopplas till logistikverksamheten. Det kommer byggas många logistikbyggnader. Norr om det enorma logistikområdet på över 140 hektar finns det en solcellspark som uppförts av Göteborgs Energi vilket innebär att vi kan producera väldigt mycket energi lokalt. Denna vill vi kunna hantera och distribuera inom vår logistikverksamhet men även kunna använda för att exempelvis ladda eldrivna fordon Vi räknar med att de nybyggda moderna logistik- och verksamhetslokaler om 800 000 kvm kommer att vara arbetsplats för åtminstone 6 000 personer till år 2030. Vi utreder även möjligheten att utveckla ett område vid Säve depå som boendemiljö. Samma område kan också komma att kompletteras med utbildningsverksamhet och annan service.

Kommunikationer

Med buss nr 36 tar man sig enkelt och smidigt mellan Hjalmar Brantingsplatsen och Säve Flygplats.

Parkering

Parkeringsmöjligheter vid fastigheten

Service

I området finns vår populära restaurang på Nolvik Hotell och Konferens som erbjuder frukost, lunch, catering och konferensmöjligheter.

Fördelar

  • Modernt
  • Tillgång till konferensytor

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 103 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bodyflight Göteborg AB - Byggpartner We Work Väst AB - Grönlunds Yrkesutbildningar AB - Heart Aerospace AB - Matinspiration Rebecca Stjernedal AB - Storköket i Göteborg AB - Svensk Pilotutbildning AB

Kreativ miljö Vid Säve Flygplats Fräscht

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Mathias Grahn

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg