Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Rörvägen 1 A

Butik Kontor

Yta

1 026 - 1 849 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Butikslokal med attraktivt läge på Aspholmen

Välkommen till denna moderna butikslokal på Aspholmen! Här får ditt företag det bästa skyltläget i området, med en komplett butikslokal som inkluderar lager och kontor. Dessutom planeras laddstolpar för att möta dagens krav på hållbarhet.

Lokalen har allt som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet, inklusive storkontor, omklädningsrum för både dam och herr, konferensrum och samtalsrum. Det finns också möjlighet till inlastning och lagerhantering.

Läget är oslagbart, med direkt anslutning till avfarten på Aspholmen. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter för kunder och en cykelbana som leder direkt till stan. I närheten finns också Friskis & Svettis, Padel och restauranger för att göra arbetsdagen ännu mer praktisk.

Så om du vill ha den perfekta butikslokalen med det bästa läget på Aspholmen, tveka inte att kontakta oss idag!

Planlösning

Butik, lager och kontor. Har ni dessutom behov av större kontorsverksamhet går det att kombinera butik och kontorsverksamheten med lättillgänglig anslutning via spång. För den större kontorsverksamheten finns ytterligare en yta om ca 363 kvm och en yta om ca 460 kvm, tillsammans ca 823 kvm.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Service

Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Fastigheten

Förnyelsebar fjärrvärme och grön el. Miljöbyggnad Silver.

Fördelar

  • Modern butikslokal
  • Förnyelsebar fjärrvärme och grön el
  • Bästa skyltläge

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: Miljöbyggnad nyproduktion, Silver
  • Total energianvändning: 61 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

DAW Nordic - NCC - Printeliten - Rosalis Deli - Swedol - W-Invest Fastigheter - Würth

Miljöcertifiering Skyltläge Parkering elladdning Sopsortering Restaurang/café i närheten

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Alexander Östlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro