Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Radiatorvägen 1

Lager/Logistik

Yta

270 kvm

Arbetsplatser

15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

2024-10-01

Våningsplan

1

Lagerlokal med möjlighet till snabbt tillträde

Nu finns möjlighet att hyra en trivsam lagerlokal i entréplan med egen port på Aspholmen. Lättillgängligt läge med nära anslutning till E18/E20 och smidigt att parkera bilen.

Lokalen erbjuder er även ett pausrum med tillhörande pentry, WC samt två separata rum som idag nyttjas som omkädningsrum.

Nyfikna på att veta mer, varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Här finns dessutom möjlighet till snabbt tillträde!

Planlösning

Lagerdelen består av en stor öppen yta med egen port. I lokalen finns även pausyta med tillhörande pentry, WC samt två separata rum som idag nyttjas som omklädningsrum.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Lagerlokal med egen port
  • Lättillgängligt läge
  • Goda parkeringsmöjligheter

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 87 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bruksteatern Breven AB - Garageportexperten - Morups fönster - Möbelmästarna - PLS Gruppen AB - Procurator - Xeera AB

Elbilsladdning i området Restauranger/café i närheten Markparkering Egen port Buss < 500m Cykelavstånd till Örebro city Närhet till Södra Station Nära anslutning till E18/E20 Gym i området

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Alexander Östlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro