Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Elementvägen 13-15

Butik Kontor Lager/Logistik

Yta

225 kvm

Tillträdesdatum

2024-03-01

Lager, butik och kontorsokal med attraktivt läge på Aspholmen

Nu finns möjlighet att etablera er verksamhet på populära Aspholmen!
Här erbjuds en trivsam lager- och butikslokal med tillhörande kontor. Inlastning via port och kund-/personalparkering precis utanför. För er som kör elbil finns även laddplatser att hyra. Smidigt att ta sig med nära anslutning till E18/E20 och stort utbud av närservice i området. Så som reasturanger, café, gym, butiker mm. Varmt välkomna att höra av er till oss för mer information samt visning!

Planlösning

Idag består planlösningen av entré från baksidan som idag nyttjas som en mindre butiksdel som leder vidare till den öppna lagerytan med generös takhöjd där inlasning sker via port. Lokalen har även tre kontorsrum, pentry, omklädningsrum och WC.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Lättillgängligt läge
  • Elbildsladdning
  • Egen port

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 89 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bad & värme Örebro - Kakeldax i Sverige - Klinik för 4bens Rehabilitering - Måleributiken i Örebro AB - NärkeKök AB - Servistore AB - Winn Scandinavia

Elbilsladdning Restaurang/café i området Markparkering Buss < 500m Bra skyltläge Gym i området Egen port Lättillgängligt läge

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Alexander Östlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro