Gå till huvudinnehåll

Örebro Örnsro

Stubbengatan 2

Kontor Lager/Logistik

Yta

250 kvm

Arbetsplatser

2 - 5 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Egen port och goda parkeringsmöjligheter

Letar du efter en lokal med utmärkt logistikläge i Örebro? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder en lokal på Stubbengatan på 250 kvm som har allt du behöver för att driva ditt företag framåt. Med tillgång till egen port, restaurang runt hörnet, och gott om parkering är det enkelt att ta emot leveranser och hantera logistiken på ett smidigt sätt.

Denna lokal har också en pentry och omklädningsrum, vilket gör det enkelt för dig och dina anställda att ta en paus och ladda upp med mat och dryck under arbetsdagen. Omklädningsrummet gör det också möjligt för dina anställda att byta om och fräscha upp sig efter en lång arbetsdag eller ett löppass i området.

Lokalen ligger i nära anslutning till E18/E20 och huvudcykelstråk, de orange cykelbanorna, vilket gör det enkelt att ta sig till och från lokalen oavsett vilket transportmedel du föredrar. För den som gillar att ta en promenad finns det ett vackert promenadstråk längs Svartån från koloniområdet till Hästhagen.

Så om du letar efter en lokal med utmärkt logistikläge i Örebro och alla bekvämligheter du behöver för att driva ditt företag framåt, tveka inte att kontakta oss för mer information om denna fantastiska lokal på Stubbengatan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Planlösning

Lokalen erbjuder er öppen lageryta med bra takhöjd, kontor, omklädningsrum och pentry.

Området

Populärt område med närhet till både affärer restauranger.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser

Parkering

Fria

Fastigheten

Fin fastighet med egen restaurang på väster i Örebro.

Fördelar

  • Egen port
  • Lager
  • Logistikläge

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 91 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Alma och Egohs AB - Broson Wheels - Carlsberg - Cembrit - Daglia AB - EDC Consulting - Ekonomitjänst i Närke - Fagerhults Belysning - Fannys Hundtrim - Fleximark - Fyrklövern - INDA Kompetens AB - Industri Support Värmland - Infra Action XW AB - Knut Säborg Dansstudio - LAPP Miltronic AB - Linjemontage i Grästorp Aktiebolag - Micro Data - Norgips - SBO - Simma med flyt AB - Skanska Sverige - Solar - Stubbens Redovisning & Transport AB - Svensk beläggningstjänst - VentPartner - Vitec - Yrkesgymnasiet

Markparkering Egen port Restaurang Omklädningsrum Buss < 200 Nära anslutning till E18/E20

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Magnus Persson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro