Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Elementvägen 14

Kontor

Yta

300 - 1 680 kvm

Arbetsplatser

15 - 150 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Stort och unikt kontor med Aspholmens bästa läge

Nu finns det möjlighet att etablera det stora bolaget mitt på Aspholmen. Vi anpassar lokalen efter er verksamhet och era önskemål. Här erbjuds moderna kontor med ljusinsläpp från alla väderstreck. Fri parkering för personal och besökare gör lokalen till en mötesplats för alla.

Planlösning

Vi anpassar lokalen efter era önskemål.

Området

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen? Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Fastigheten

I fastigheten finns butiks- och kontorslokaler. Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.

Fördelar

  • Lättilgängligt läge
  • Parkeringsplatser
  • Moderna ytor

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 72 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

CMC Automation AB - Hermods AB - Koncepta - VVS-Bröderna Örebro AB - Ångtvättbilen AB

Elbilsladdning Markparkering Gym < 500m Buss < 200m Restaurang/café i området 5 min till Södra Station

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Alexander Östlund

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro