Gå till huvudinnehåll

Borås Centrum

Österlånggatan 5

Butik Kontor

Hyresindikation

17 000 kr/mån

Detaljerad hyresinformation

Fastighetsskatt tillkommer med f n 68 kr/kvm/år
Värme och ventilation ingår i hyran.
Moms tillkommer med 25%

Yta

141 kvm

Arbetsplatser

1 - 10 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Charmig butikslokal nära Kongresshuset och Högskolan

Charmig lokal med stora möjligheter, du är med och påverkar ytskikt och utformning. I denna vackra fastighet med mycket karaktärsdrag finns nu en ledig butikslokal med flera stora fönsterpartier mot Österlånggatan och Tryckerigatan. Gångavstånd till Stora Torget och till Simonsland med Textile Fashion Center.

Obs! ej café, servering eller matberedning

Området

Fastigheten ligger i centralt läge i Borås med en kort promenad till Borås vackra Stadspark och Viskan som rinner genom centrum. Närhet till all service så som buitker, servicebutiker, restauranger, banker, apotek m m. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busslinjer och lätt att ta sig hit via R40 från Göteborg och Jönköping. Ca 5 min promenad från Centralstationen och 10 min promenad till Södra Torget med alla bussar.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Fastigheten

En anrik gammal tegelfastighet från 1930-talet som har ett centralt läge, ca 300 m norr om Stora Torget, i ett område med innerstadsbebyggelse. Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad i 4-5 plan, utgörande av 2 sammanbyggda huskroppar. Byggnaden innehar 2 st innergårdar. All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd.

Fördelar

  • Stora skyltfönster
  • Mycket ljusinsläpp
  • Anrik fastighet

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Total energianvändning: 138 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,04 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Banbun Thai AB - Borås Stad " Studentkår" - Apollo - Borås Studentbokhandel AB - Folktandvården - Glasögon-City AB - Macc People AB - Molla Livs AB - Salong Lock N Roll - Swedac

Buss 50 meter Café 50 meter Restaurang 30 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Linda Hansson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Borås