Gå till huvudinnehåll

Västerås City

Kopparbergsvägen 2 A

Kontor

Yta

357 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

0

Om lokalen

Unik lokal

Lokal i markplan med det lilla extra. Vackra fönster och sobra material som sammantaget ger en historiskt unik lokal. Två parkeringsplatser med el laddstolpar precis utanför som tillhör lokalen.

Planlösning

Annorlunda planlösning med större öppen kontorsyta i kombination med flera mindre rum. Pentry och toaletter ligger utanför kontorsytan i korridoren. Egen pampig entré.

Kommunikationer

Bussterminal och tågstation finns inom gångavstånd vilket lockar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping, Sala, eller Uppsala.

Med bil tar du dig till Västerås flygplats på tio minuter. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.

Området

Mimerområdet ligger i centrala Västerås med närheten till allt som staden har att erbjuda. Området har attraherat en bred mix av hyresgäster i olika branscher och är idag ett utav Västerås mest attraktiva områden. Inom Mimerområdet finns ytterligare tvåframstående kontorsfastigheter som ägs av Kungsleden, Mimer 5 och Melkerhuset.

Service

Till Västerås centrum med flertalet butiker och restauranger promenerar du på bara några minuter. Inom Mimerområdet finns restauranger, café, gym och museum. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både bilar och cyklar.

Om fastigheten

Kontorsfastighet

Energi och hållbarhet
  • Miljöcertifiering: LEED EBOM, Gold
  • Total energianvändning: 124 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,31 CO² / m², år
Hyresgäster i fastigheten
  • Migrationsverket - Ottar 6
  • ABB AB - Ottar 6
  • AFRY AB
  • Kompetensutvecklingsinstitutet SverigeAB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Ann-Charlotte Lydén

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Västerås